• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - Sådan bruger du HP AiO Remote-appen (Windows 8)

Dette dokument gælder for HP-printere og HP All-in-One Printer Remote-appen til computere, der kører Windows 8.
Med appen HP AiO Remote til Windows 8 kan du oprette forbindelse til printeren og kontrollere printerstatus for, om du er i det samme rum eller opretter forbindelsen til printeren trådløst. Brug HP AiO Remote-appen for at få adgang til følgende nyttige oplysninger.
  • Kontrollér den aktuelle status for printeren, herunder forbindelsesstatus, blækniveauer og fejltilstande
  • Opret forbindelse til andre HP-printere på dit netværk og se vejledning til installation og afinstallation af printere
  • Få adgang til HP-support, og bestil forbrugsvarer
Figur : Eksempel på HP AiO Remote-skærmbilledet
Billede: Eksempel på HP AiO Remote-skærmbilledet
Sådan bruges HP AiO Remote-appen
Gennemgå funktionerne på hvert felt i appen for at finde ud af, hvordan man bruger funktionerne i HP AiO Remote-appen.
  bemærk:
De tilgængelige felter på din skærm kan variere fra de beskrevne felter, baseret på printermodellen og Windows 8-operativsystemets version. Nogle af funktionerne i appen er måske ikke tilgængelige på ældre versioner. Du kan opdatere appen online fra Microsoft Store.
Vælg en anden printer (valgfrit)
Klik på appen for at åbne, og højreklik derefter på skærmen for at vise den øverste del og nederste del af handlingsvinduet. Klik på Find a printer fra det nederste vindue for at finde tilgængelige printere, eller klik på Add fra det øverste vindue for at tilføje en printer på listen.
  • Installed: Viser printere på dit netværk, som har installeret softwaren
  • Recent: Viser de printere, som du har senest brugt med denne app
  • All: Viser alle printere på dit netværk, herunder dem til dit system, som du har brugt for nyligt på en hvilken som helst placering
Det grønne flueben () eller det røde X () ud for hver printerbeskrivelse indikerer, om printeren er tilgængelig. Hvis du højreklikker på og holder på en printer, vises vejledning til, hvordan du tilføjer, installerer, og afinstallerer en printer nederst på skærmen.
Brug feltet Printer Information
Følgende oplysninger og indstillinger er tilgængelige på siden Printer Information.
  • Printerstatus:
    • Hvis printeren er i tilstanden "klar", vises et grønt flueben.
      Figur : Eksempel på printeren i tilstanden "klar"
      Billede: Eksempel på printeren i tilstanden "klar"
    • Hvis printeren er i "fejl"-tilstand, vises en orange advarselstrekant. Meddelelsen varierer baseret på printerens status. Klik på feltet Get online product support for at søge efter løsninger.
      Figur : Eksempel på printeren i "fejl"-tilstand
      Billede: Eksempel på printeren i "fejl"-tilstand
  • Hent printeroplysninger: Klik på oplysningsikonet () for at se printerens IP-adresse, installationsstatus og netværksstatus.
  • Order Supplies: Klik på Order Supplies for at købe forsyninger til din printer direkte fra webstedet HP SureSupply.
Brug feltet Controls
De tilgængelige muligheder i dette felt er baseret på printermodellen og Windows 8- operativsystemets version.
  • Udskriv fotos: Udskriv fotos fra standard Pictures Library, eller gennemse for at finde andre billedfiler.
  • Udskriv dokumenter: Find og udskriv dokumenter, som er placeret i mappen Dokumenter.
  • Scan: Scan med HP Scan and Capture-appen.
  • HP PageLift: Dette program beskærer automatisk, korrigerer lys og vender et billede, så det er klar til brug eller deling uden manuel redigering.
Brug af felterne Toolbox
De tilgængelige felter i afsnittet Toolbox er baseret på printermodellen og Windows 8-operativsystemets version. Rul mod højre for at få vist alle tilgængelige felter.
  • Reports: Brug dette felt for at udskrive rapporter, f.eks printerens Trådløse testrapport og Udskriftskvalitetsrapport.
  • Se, hvad der bliver udskrevet: Se en liste over udskriftsjobs.
  • Set Preferences: Angiv indstillinger for printeren fra dette felt.
  • Maintenance: Udfør vedligeholdelseshandlinger på printeren.
Brug felterne Services
Brug følgende felter for HP-funktioner. Rul mod højre for at få vist alle tilgængelige felter.
  • Printer Registration: Brug dette felt for at registrere printeren på HP's websted. Registrering af printeren giver mulighed for at få personlig kommunikation om printeropdateringer, funktioner, support og kampagnetilbud.
  • Support: Få adgang til online HP support, hvor du kan søge efter oplysninger om din printer, herunder printerspecifikationer, installationsvejledning og fejlfindingsoplysninger.
Brug felterne Resources
De tilgængelige felter i afsnittet Resources, der er baseret på printermodellen og Windows 8-operativsystemets version. Rul mod højre for at få vist alle tilgængelige felter.
  • HP Scan and Capture: Brug dette felt for at få adgang til HP Scan and Capture-appen. HP Scan and Capture er en simpel applikation, som tager billeder og dokumenter fra din netværkstilsluttede HP multifunktionsprinter eller din Windows 8-computers indbyggede kamera. Disse billeder kan gennemses, gemmes, udskrives eller deles med andre programmer.
      bemærk:
    Denne app er ikke tilgængelig for alle printere. For at se, om din printer understøtter HP Scan and Capture, skal du gå til Understøttede printere til HP Scan and Capture-appen. Hvis du ikke har installeret appen, når du åbner titlen, vises en besked om at downloade appen fra Microsoft Store.
  • Få HP-fuldfunktionssoftware: Download og installer den seneste og mest relevante HP-software til din printer fra HP-websiden. Kør installationsværktøjet og følg vejledningen på skærmen.
      bemærk:
    Printer Install Wizard er måske ikke tilgængelig, baseret på din printermodel og operativsystemet. Det er kun tilgængeligt til Windows 7 og Windows 8. For mere information om installation af software til din printer skal du klikke på feltet Få online produktsupport og søge efter Support & drivere.
Ofte stillede spørgsmål om HP AiO Remote-appen
Gennemgå følgende for at få flere oplysninger om appen.