HP-printere - Installer og brug HP Smart-appen (Android, Apple iOS, iPadOS)

Dette dokument gælder for HP-printere og Android-, Apple iOS- og iPadOS-smartphones og -tablets.
Brug HP Smart til mobile enheder til at udskrive, kopiere, scanne, fejlfinde problemer med printeren og konfigurere en printer på et trådløst netværk.
Det kan være påkrævet med en HP-konto for at bruge nogle HP Smart-funktioner. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en under softwareinstallationen.
bemærk:
Dette dokument gælder for HP Smart-appen på mobilenheder med Android, iOS og iPadOS. Hvis du bruger en Windows 10-computer eller en Mac, skal du gå til Installer og brug HP Smart-appen (Windows 10) eller Installer og brug HP Smart-appen (Mac).

Trin 1: Se en oversigtsvideo

Trin 2: Installer HP Smart-appen, og konfigurer printeren

Installer HP Smart app på en mobilenhed, der kører Android OS 7,0 (nougat) eller nyere, Apple iOS 12,0 eller senere eller iPadOS.
  1. Gå til 123.hp.com fra en browser på din telefon eller tablet, og installer HP Smart-appen.
  2. Sørg for, at din mobile enhed har forbindelse til dit trådløse netværk, og klik derefter på HP Smart app.
    Beskyttelse af personlige oplysninger og dataindsamlings erklæringer vises.
  3. Klik på en af følgende muligheder afhængigt af dit krav:
    • Konfigurere en ny printer: Konfigurere en ny printer eller oprette forbindelse til en printer, der allerede er konfigureret.
    • Login: Opret en HP-konto eller log ind på din HP-konto for at bruge HP Smart-funktioner. Hvis du bliver bedt om at bekræfte en konto, skal du følge vejledningen på skærmen for at finde bekræftelseskoden.
    • Gå til nu: Gå til startskærmbilledet i HP Smart app.
  4. Giv tilladelse til Bluetooth og placering, hvis du bliver bedt om det.
    Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan HP Smart app bruger Bluetooth og placering, skal du gå til Hvorfor har du brug for Bluetooth og location-tilladelse under ofte stillede spørgsmål (FAQs) i dette dokument.
  5. På startskærmbilledet:
    • Fortsæt til næste trin, hvis printeren vises.
    • Hvis din printer vises med Konfigurer, skal du trykke på printeren, følge vejledningen på skærmen for at afslutte opsætningen af din printer og derefter fortsætte til næste trin.
    • Hvis din printer ikke vises, skal du trykke på Tilføj printer for at vælge en printer på listen over fundne printere eller konfigurere en ny og derefter følge vejledningen på skærmen.
Hvis du oplever problemer under printeropsætning, skal du se Hvad nu, hvis printeren ikke bliver fundet eller vist på listen under opsætningen? i afsnittet Ofte stillede spørgsmål (FAQ'er) i dette dokument.
bemærk:
Begrænsninger i Android 7.0 (Nougat) og senere kan forhindre HP-printeropsætningen i at bruge Wi-Fi Smart-appen til Android. Hvis den trådløse printeropsætning ikke lykkes, skal du gå til 123.hp.com fra en Windows- eller Mac-computer eller en iOS- eller iPadOS-enhed for at konfigurere den trådløse forbindelse ved hjælp af HP-installationen med vejledning. Du kan også tilslutte printeren ved hjælp af guiden til trådløs opsætning på printerens kontrolpanel eller bruge Wi-Fi Protected Setup (WPS). Når den er tilsluttet det trådløse netværk, kan HP Smart finde printeren for at aktivere udskrivning. Gå til Opsætning af printer med HP Smart-app mislykkes (Android) for at se detaljerede trin.

Trin 3: Udskrivning, scanning og kopiering

Brug HP Smart til at kopiere, scanne og udskrive på mange forskellige måder. Du er muligvis nødt til at logge på din HP-konto for at bruge nogle HP Smart-funktioner.

Trin 4: Administrer printerindstillinger, meddelelser og forbrugsvarer

Fra siden med printerindstillinger kan du administrere printerindstillinger, se meddelelser og bestille forbrugsvarer.
bemærk:
Placeringsindstillinger varierer afhængigt af mobilenhed.
  • Visning og håndtering af printeren: Tryk på printerikonet for at åbne siden med printerindstillinger. Du kan få vist Printerstatus, administrere fjernudskrivning, hvis det er tilgængeligt, ændre printerindstillinger, udskrive printerrapporter, se netværksoplysninger og meget mere.
    bemærk:
    Printeroplysninger, rapporter og værktøjer varierer afhængigt af printeren.
  • Vis meddelelser: Tryk på ikonet Meddelelse (Android) eller på printerikonet (iOS, iPadOS) for at få vist fejlmeddelelser. Hvis du vil have vist udskrifts aktivitet, mobil fax, smarte opgaver aktivitet og finde Særtilbud, skal du trykke på meddelelses ikonet .
  • Bestil forbrugsvarer: Tryk på feltet Forbrugsvarer for at bestille forbrugsvarer og administrere din HP Instant Ink-konto.

Trin 5: Få mere at vide om yderligere funktioner

Udforsk yderligere funktioner i HP Smart-appen.
  • Print Anywhere: Brug din mobile enhed til at sende udskriftsjob via internettet, når du er væk fra din printer. Du kan give adgang til din printer på afstand, denne mulighed er tilgængelig til udvalgte HP-printere. Gå til Print Anywhere med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.
  • Smart-opgaver: Opret genveje til udskrivning, send via e-mail eller gem filer fra HP Smart-appen. Gå til Brug af Smart-opgaver for at få yderligere oplysninger.
  • Mobilfax: Send faxer fra din mobilenhed til en faxmaskine eller en printer med fax. Gå til Afsendelse af faxer med HP Smart-appen for at få yderligere oplysninger.
  • Printbart indhold: Få adgang til gratis Printbart indhold til børn som f. eks. Learning arbejdsark, farve sider, puslespil og læsestof.
  • Hjà ¦ lp & support: Få mere at vide om, hvordan du kan udskrive, scanne og dele og dele hyperlinks til ekstra support og support og få hurtig og gratis assistance fra vores virtuelle agent. Virtual agent-sprog, der understøttes er engelsk, spansk, tysk, hollandsk, fransk, japansk, forenklet kinesisk og portugisisk.
  • Konto: Få adgang til din HP-kontos hjemmeside, hvor du kan administrere HP-konto, tilføje dine printere og administrere HP-fordele.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse disse ofte stillede spørgsmål om HP Smart-appen.