HP-printere - Brug af HP Smart-appen (Android, Apple iOS)

Dette dokument gælder for HP-printere og Android- og Apple iOS-smartphones og tablets.
Med HP Smart-appen (tidligere kaldet HP AiO Printer Remote-appen) kan du opsætte din printer i et trådløst netværk. Du kan også udskrive, scanne og foretage fejlfinding i forbindelse med printerproblemer.
Figur : HP Smart App-ikonet
HP Smart App-ikonet
Trin 1: Installer HP Smart-appen
Vælg din mobilenhed for at installere HP Smart-appen og tilføj derefter din printer.
Hvis du oplever problemer under printeropsætning, skal du se Hvad hvis jeg ikke er i stand til at fuldføre printeropsætningen ved hjælp af appen? i afsnittet Ofte stillede spørgsmål (FAQ'er) i dette dokument.
Trin 2: Udskriv og scan dokumenter og fotos
Udskriv dokumenter eller billeder, der er gemt på din mobilenhed eller fra dine konti i skyen eller på sociale medier. Scan dokumenter eller fotos fra din printer, eller brug kameraet på din mobilenhed til at scanne elementer.
Trin 3: Kontroller blækniveauet, bestil forbrugsvarer, og få adgang til printerindstillinger og rapporter
HP Smart-appen gør det muligt at kontrollere printerforbrugsvarer, se printeroplysninger og rapporter og ændre printerindstillinger.
For oplysninger om, hvordan appen kommer med meddelelser om printerfejl og specielle tilbud, skal du gå til afsnittet Hvad hvis min printer viser et problem, når jeg åbner appen i afsnittet Ofte stillede spørgsmål (FAQ).
Trin 4: Tilpas startskærmen (valgfrit)
Du kan tilpasse felterne på HP Smart-appens startskærm. Omarranger felterne i den rækkefølge, du vil have, til hurtig adgang.
  bemærk:
Nogle felter, f.eks. feltet Tilpas, har en fast plads og kan ikke omarrangeres.
  • For at omarrangere felterne på startskærmbilledet, skal du trykke og holde på det felt, du vil flytte, og derefter trække det til den ønskede placering.
  • For at slå felter til eller fra skal du trykke på feltet Tilpas og derefter trykke på til/fra-skyderen på de elementer, du vil tilføje (til) eller fjerne (fra) fra startskærmen. Tryk på Færdig for at gemme eventuelle ændringer og vende tilbage til startskærmen.
    Figur : Eksempel på felter, der er slået til
    De tilpassede felter er alle slået til
Ofte stillede spørgsmål
Gennemse disse ofte stillede spørgsmål om HP Smart-appen.
  bemærk:
Få hjælp fra andre kunder i HP's forbrugerfora.