HP-printere - Sådan afinstallerer du printersoftware (Windows)

Dette dokument gælder for HP-printere og computere med Windows.
Afinstaller HP-printerdriveren og softwaren med værktøjet Windows-programmer og funktioner, og fjern derefter printeren fra listen over installerede enheder.
Trin 1: Afinstaller printeren fra Programmer og funktioner
Fjern din printerdriver og software med værktøjet Afinstaller et program i Windows-programmer og funktioner.
  1. Hvis printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, skal du koble kablet fra printeren.
  2. Søg efter programmer og funktioner i Windows, og klik derefter på Programmer og funktioner i listen med resultater.
  3. På listen over installerede programmer skal du klikke på HP-printerens navn og herefter klikke på Afinstaller eller Ja.
  4. Hvis meddelelsen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at fjerne softwaren.
    Hvis afinstallationsprocessen ikke starter, eller der vises en fejlmeddelelse ved afinstallation, skal du downloade Fix problems that block programs from being installed or removed (på engelsk) fra Microsofts websted, og prøv derefter at afinstallere igen.
  6. Genstart computeren, når afinstallationen er udført.
Trin 2: Fjern printeren fra listen over enheder
Du skal fjerne printeren og eventuelle Windows-printerdrivere fra listen Enheder og printere i Windows for at fuldføre afinstallationen.
  1. Kontroller, at printeren er tændt, og at den er klar til at printe.
  2. Hvis printeren er sluttet til computeren med et USB-kabel, skal du koble kablet fra printeren.
  3. Søg efter enheder i Windows og klik derefter på Enheder og printere på listen med resultater.
  4. Højreklik på ikonet for din printer , klik på Fjern enhed, og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre fjernelse af printeren.
    Hvis der findes flere ikoner til din printer, skal du fjerne dem alle.
  bemærk:
Hvis den printer, der fjernes, er trådløs og stadig aktiv, vil Windows muligvis automatisk indsætte din printer på listen over enheder. Hvis det er tilfældet, skal du blot ignorere det ekstra enhedsikon.
Trin 3: Fjern anden HP-software (valgfrit)
Der er muligvis andre HP-ikoner på Windows-skrivebordet eller i menuen Start. Disse er separate programmer, som kan være blevet installeret under den første installation af printersoftwaren. Hvis du ikke længere ønsker at bruge disse programmer, skal du følge de trin, der blev anført tidligere i dette dokument for at afinstallere dem.