• Oplysning

HP-printere - Udskrivning fra Android-smartphones eller -tablets

Dette dokument gælder for netværk eller Wi-Fi Direct HP-printere og Android-smartphones og tablets.
HP Print Service Plugin gør det muligt at udskrive fra din Android-enhed til din HP-printer via et Wi-Fi-netværk, eller ved hjælp af Wi-Fi Direct-forbindelse til printere, der understøtter denne forbindelsestype.

Trin 1: Installér og aktivér HP's udskrivningstjeneste

Installer eller Opdater HP Print Service Plugin på dit Android-Operativsystem 4.4 eller nyere enhed fra Google Play Butik, og tænd derefter plugin'et.
bemærk:
Menuer, ikoner og placeringen af udskriftsindstillingerne varierer afhængigt af Android-version og enhedens producent.
  1. Sørg for, at din Android-enhed er tilsluttet det samme trådløse netværk, som din printer er tilsluttet, eller at Wi-Fi Direct på din printer og Android-enhed er aktiveret.
  2. Download og installér HP's udskrivningstjeneste fra Google Play Butik.
  3. Når installationen eller opdatering er færdig, skal du vælge en metode til at aktivere HP's udskrivningstjeneste:
    bemærk:
    På Android-enheder med 7.0 (Nougat) eller nyere, er HP Print Service Plugin slået til automatisk efter installationen. Gå til trinet til at Udskrive med HP Print Service Plugin.
    • Hvis det er første gang du har installeret HP Print Service Plugin, skal du stryge ned på startskærmbilledet for at vise meddelelsesbetjeningspanelet, og find derefter HP Inc. tjeneste, der er installeret.
      Figur : Eksempel på HP Inc. tjeneste, der er installeret
      Eksempel på HP Inc. tjeneste, der er installeret
    • Hvis du har opdateret HP Print Service Plugin, skal du trykke på indstillinger , Mere, Flere netværk, Flere indstillinger eller NFC og deling og derefter trykke på Udskriv eller Udskriver.
      Figur : Eksempel på HP Inc.
      Eksempel på HP Inc.
  4. HP Inc. service installeret eller HP Inc., og tryk derefter Til.
  5. Sluk eventuelle andre udskriftsserviceplugins, hvis det er nødvendigt.
Din Android-enhed er nu klar til at udskrive ved hjælp af HP's udskrivningstjeneste.

Ofte stillede spørgsmål

Læs disse ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om HP's udskrivningstjeneste for Android-enheder.