• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Printere - Tilmeld til HP Instant Ink

Dette dokument vedrører alle HP printere, der kan indgå i tjenesten HP Instant Ink.
HP Instant Ink er en blækpatronudskiftningsservice. Du behøver ikke at købe nye blækpatroner fra forhandlere, når du er registreret i HP Instant Ink.
For at deltage skal du registrere din HP Instant Ink-kvalificerede printer i en Instant Ink plan. Planen opkræver et gebyr baseret på antallet af sider, som du udskriver hver måned. Printeren sender oplysninger om blækniveau til HP, og når printeren løber tør for blæk, sender der udskiftningsblækpatroner til dig uden omkostninger. Du sender de tomme blækpatroner tilbage til HP i en frankeret returkonvolut, og HP genanvender dem*. Du behøver ikke at købe nye blækpatroner fra forhandlere, når du er registreret i HP Instant Ink.
*Genbrug af patroner er ikke tilgængelig i Italien og Portugal. Følg lokale anvisninger for at bortskaffe patroner ansvarligt.
Trin 1: Kontrollér HP Instant Ink systemkravene
Kontroller at du opfylder følgende krav, før du tilmelder din printer til HP Instant Ink.
  • En printer kvalificeret for HP Instant Ink: Gå til HP Instant Ink og rul ned til afsnittet Hvad skal du registrere? for en liste over kvalificerede HP-printere.
  • En printer med en aktiv internetforbindelse: Printeren skal konfigureres på et kabelforbundet eller trådløst netværk og webtjenester skal være aktiveret. Denne forbindelse kræves for at HP Instant Ink sikkert kan overvåge printerens blækstatus. Der behøves ikke en daglig forbindelse mellem din printer og internettet, men HP anbefaler at lade printeren være tilsluttet så ofte som muligt. Når printeren har været afbrudt i et par dage, får du påmindelser om at oprette forbindelse. Hvis du ikke opretter forbindelse, holder dine HP Instant Ink-patroner til sidst op med at udskrive.
    For mere information om hvordan du tilslutter din printer til dit netværk, skal du gå til HP-kundesupport. Indtast din printermodel, og søg derefter efter dokumentet om opsætning af din printer på et netværk
      bemærk:
    En USB-kablet forbindelse leverer ikkeden nødvendige internetadgang for HP Instant Ink.
  • En e-mailadresse: En gyldig e-mailadresse (Gmail, Hotmail, Yahoo, osv.) er påkrævet for at tilmelde dig tjenesten HP Instant Ink.
  • Et gyldigt kredit- eller betalingskort: Der vises en liste over accepterede kredit- og betalingskort, når du tilmelde dig tjenesten HP Instant Ink.
Trin 2: Tilmeld dig og brug printerens kravkode til at tilføje din printer til HP Instant Ink
  1. Gå til HP Instant Ink og klik på Tilmeld dig nu for at oprette en ny konto.
    Figur : Tilmelder til HP Instant Ink
    Tilmelder til HP Instant Ink
  2. Vælg en plan, eller klik på Enter-tasten for at indtaste en tilmeldingsnøgle.
    • Hvis du har købt et tilmeldingssæt eller et forudbetalt kort fra en deltagende forhandler, skal du klikke på Enter-tasten og derefter indtaste nøglen som findes under skrabe væk-delen af tilmeldingskortet eller det forudbetalte kort.
      Sørg for at indtaste tilmeldingsnøglen nøjagtigt, som den vises på tilmeldingskortet, eller tilmeldingen kan ikke gennemføres.
    • Hvis du ikke har købt et tilmeldingssæt, skal du vælge en af de tilgængelige planer.
    Figur : Valg af abonnement eller tryk på knappen Enter
    Valg af en plan
    Figur : Indtastning af en tilmeldingsnøgle når du har klikket på Enter-tasten
    Indtastning af en tilmeldingsnøgle når du har klikket på Enter-tasten
  3. Udfyld oplysningerne til at oprette en HP Connected-konto, eller klik på Log på, hvis du allerede har en. En HP Connected-konto er påkrævet for HP Instant Ink.
    Figur : Oprettelse af en HP Connected-konto
    Oprettelse af en HP Connected-konto
  4. Sørg for, at din computer er tilsluttet internettet. For at få hjælp, skal du klikke på Hvordan opretter jeg forbindelse? Når printeren er tilsluttet, skal du klikke på Fortsæt.
    Figur : Tilslutning af printeren til internettet
    Tilslutning af printeren til internettet
  5. For at bruge HP Instant Ink, skal webtjenester være aktiveret. Kig efter an HP ePrint ikon eller knap på printerens kontrolpanel. Når du trykker på ePrint-knappen eller ikonet, skal du klikke på Fortsæt.
    • Hvis din printers kontrolpanel ikke har en ikon eller knap, skal du gå til menuen Netværksopsætning eller Trådløse indstillinger for at finde menupunktet Webtjenester.
    • HP DeskJet 2600-serien: tryk på Info og Annullerpå samme tid.
    • HP DeskJet 3700-serien: tryk på Info og Webtjenester på samme tid.
    Figur : Trykker på ikonet ePrint
    Trykker på ikonet ePrint
  6. Følg instruktionerne der vises på printerens kontrolpanel for at tænde for webtjenester, og lad printeren søge efter og automatisk installere firmwareopdateringer.
    Hvis du bliver bedt om at opdatere firmwaren, skal du berøre eller trykke på OK.
  7. Når du aktiverer Webtjenester, skal du vente på, at printeren udskriver siden Få mest muligt ud af din printer eller Vigtige instruktioner til printerkonfiguration. Informationssiden indeholder printerkravkoden. Når siden udskrives, skal du klikke på Fortsæt.
    Figur : Venter på at siden udskrives
    Venter på at siden udskrives
  8. Find printerens kravkode på informaitonsarket.
    Figur : Eksempel på en kravkode til en printer på informationssiden
    Eksempel på en kravkode til en printer på informationssiden.
    Hvis informationssiden viser en e-mailadresse, såsom abc234vbn3434@hpeprint.com, er printerens kravkode det nummer og de tegn, der står før @hpeprint.com. For eksempel ville abc234vbn3434 være printerens kravkode.
    DeskJet 3630-serien: Hvis siden ikke indeholder en e-mailadresse eller printerkravkode, skal du følge vejledningen på siden for at aktivere webtjenester. Når du har aktiveret webtjenester, udskrives en anden side med e-mailadressen og printerkravkoden.
  9. Indtast printerens kravkode præcist som den vises på informationssiden, og klik derefter på Anvend. Hvis du har problemer med dette trin, skal du klikke på linket "Har du problemer med at finde din kravkode?".
    Figur : Indtastning af printerens kravkode
    Indtastning af printerens kravkode
Trin 3: Tilføj dine betalings- og fragtoplysninger
Tilføj din leveringsadresse, kredit- eller betalingskort oplysninger, og gennemgå derefter din ordre for at færdiggøre tilmeldingen.
  1. På siden Forsendelse, skal du indtaste den adresse, som du vil have at HP leverer din Instant Ink blækpatroner til, og klik derefter på Gem og fortsæt.
  2. På siden Betalingsoplysninger skal du indtaste en forudbetalt nøgle eller dine betalingsoplysninger, og derefter klikke på Fortsæt.
  3. På siden Indsend ordre, gennemse dine oplysninger, indtast en nøgle for specialtilbud hvis du har en, marker afkrydsningsfeltet for at acceptere servicevilkårene, og klik derefter på Tilmeld.
    HP Instant Ink sender en velkomst-e-mail med oplysninger om din konto. Fortsæt til næste trin.
    Figur : Kontrol af din HP Instant Ink-ordre
    Kontrol af din HP Instant Ink-ordre
Trin 4: Gennemgå HP Instant Ink kontoens funktioner
Når du har færdiggjort tilmeldingen, skal du klikke på knappen Vis konto for at gå til din HP Instant Ink-konto. Sørg for at sætte et bogmærke for din HP Instant Ink-kontoside. Siden indeholder mange værktøjer og funktioner:
  • Vis plan og rollover-sider: Se det samlede antal plan og rollover-sider trykt for måneden. Klik på Vis udskrivningshistorik for at få flere oplysninger.
  • Rediger din adgangskode: Klik på Min konto, derefter Kontoindstillinger, og derefter Opdater min e-mail og adgangskode til HP Connected, og følg derefter vejledningen på skærmen.
  • Kontroller forsendelser af blæk: Find den aktuelle status for alle patroner i afsnittet Min blæk. Hvis statussen er Afsendt, skal du klikke på status for at se sporingsnummer for din forsendelse.
  • Rediger din plan: Klik på Rediger plan i afsnittet Min konto for at ændre eller annullere din tilmelding.
  • Redigering af dine oplysninger om forsendelse, kreditkort, betalingskort, eller forudbetalte kort: Klik på Rediger forsendelsesoplysninger eller Rediger betalingsoplysninger i afsnittet Min konto.
  • Få mere hjælp: Se Hjælpecenter for at finde svar på ofte stillede spørgsmål, nyttige videoer og supportforummer. Klik på Chat øverst på din kontoside for at kontakte support.
Figur : HP Instant Ink-kontoside
Billede af HP Instant Ink-kontoside
Ofte stillede spørgsmål
Se disse ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om HP Instant Ink-tjenesten.