• Oplysning

HP Instant Ink - Hvad er HP Instant Ink?

Dette dokument gælder for de personer, som er interesseret i at blive HP Instant Ink-kunder.
HP Instant Ink er en blækpatronudskiftningsservice. For at deltage skal du registrere din HP Instant Ink-kvalificerede printer i en Instant Ink plan. Planen opkræver et gebyr baseret på antallet af sider, som du udskriver hver måned. Printeren sender oplysninger om blækniveau til HP, og når printeren løber tør for blæk, sendes der udskiftningsblækpatroner til dig. Du behøver ikke at købe nye blækpatroner fra forhandlere, når du er registreret i HP Instant Ink.
Hvad er kravene for at tilmelde mig?
For at kunne tilmelde dig til HP Instant Ink skal du have en kvalificeret printer, en internetforbindelse, en mailadresse og et kreditkort eller betalingskort. Gå til Tilmeld til HP Instant Ink for at få yderligere oplysninger.
Hvor er HP Instant Ink tilgængelig?
Kontrollér, at dit land/område understøtter HP Instant Ink. Gå til HP Instant Ink, og klik derefter på land/region og sprog. I rullemenuen, skal du finde dit land/område og sprog.
Hvis du ikke kan finde dit land/område på listen, understøttes HP Instant Ink ikke.
Hvor meget er det månedlige gebyr?
Med HP Instant Ink kan du vælge mellem flere strømstyringsplaner med månedlige gebyrer, som passer til alle budgettyper. Gå til HP Instant Ink for at se de tilgængelige planer. Dit månedlige gebyr dækker blæk, forsendelse og genbrug*. Faktureringscyklussen begynder på den dag, hvor du indsætter de første HP Instant Ink-patroner i den registrerede printer. Dit kreditkort eller betalingskort faktureres 30 dage efter, du har indsat dine første HP Instant Ink-patroner. Hvis du f.eks. indsætter dine HP Instant Ink-patroner den 5. februar, begynder faktureringsperioden den 5. februar og slutter den 4. marts. Dit kreditkort eller betalingskort bliver trukket første gang den 5. marts. Faktureringsdatoen kan ikke ændres, og det månedlige gebyr trækkes den samme dag hver måned, mens du er registreret.
Der trækkes på dit kort selvom du ikke bruger blæk i en måned, men de sider du ikke udskriver, overføres til næste måned op til en maksimalt antal. Hvis du for eksempel har 50-siders abonnementet og udskriver nul sider i januar, trækkes dit kreditkort stadig for januar, men de 50 ikke-udskrevne sider overføres til næste måned og du kan da udskrive 100 sider, altså det maksimale antal, i februar.
*Genbrug af patroner er ikke tilgængelig i Italien og Portugal. Bortskaf patroner på ansvarlig vis i henhold til lokale bestemmelser.
Hvordan påvirker udskrivning den månedlige fakturering?
HP Instant Ink-planernes gebyrer er baseret på det antal sider, du udskriver, ikke på hvor mange blækpatroner du bruger. Gennemse følgende:
  • Du behøver ikke at udskrive alle siderne i dit abonnement. Dog betaler du stadig det samme månedlige gebyr.
    Alle sider, der ikke blev udskrevet i denne måned, kan videreføres til næste måned op til det fulde antal af sider, som er i dit månedlige abonnement. Hvis dit abonnement f.eks. indeholder 50 sider pr. måned, kan du videreføre op til 50 sider på et givent tidspunkt. Dog må antallet af videreførte sider ikke overskride dette antal. I de følgende måneder bruges først siderne fra dit abonnement. Når du udskriver alle siderne i dit abonnement, bliver dine videreførte sider tilgængelige, så du kan undgå, at der tilskrives et yderligere gebyr på din konto.
  • Sideantallet er antallet af sider, du udskriver hver måned. Sideantallet påvirkes ikke af, hvor meget blæk der bruges eller typen af udskriften. Hvert stykke papir, der er printet, tæller som med en side uanset papirtype (dokument eller foto papir). En dobbeltsidet udskrift betragtes som to sider.
  • Du kan udskrive flere sider, end dit valgte abonnements sideantal. Når du har udskrevet siderne i dit abonnement og eventuelle videreførte sider fra forrige måned, beregnes der et yderligere gebyr for brug af flere sider, der købes i sæt à 15, 20 og 25 sider afhængigt af dit abonnement. Eventuelle ekstra sider, der ikke blev udskrevet, videreføres til næste måned.
  • Hvis du registrerer mere end én printer, faktureres hver plan separat. Sider kan ikke deles mellem tilmeldte printere.
  • Du kan annullere eller ændre dine planer når som helst uden gebyr. HP Instant Ink-patroner virker ikke, efter tjenesten er blevet annulleret, og den endelige faktureringsperiode er afsluttet.
Hvordan får jeg nye blækpatroner?
Når du er registreret i HP Instant Ink, behøver du ikke at købe nye blækpatroner fra forhandlere. Gennemse følgende:
  • HP overvåger blækniveauet, når printeren er tilsluttet til internettet, og Webtjenester er tændt.
  • Du får automatisk tilsendt udskiftningsblækpatroner, når dine blækpatroner indeholder tilstrækkeligt blæk til at udskrive to gange antallet af sider, der er inkluderet i din månedlige plan. Du modtager ikke udskiftningsblækpatroner hver måned, men de bør ankomme, før du løber tør for blæk.
  • Det kan tage op til 10 dage, før udskiftningsblækpatronerne kommer, hvilket vil være tilstrækkeligt for kunder med almindelig brug.
  • HP Instant Ink-patroner er større og indeholder mere blæk end standardblækpatroner og kan holdere i længere tid.
  • Du kan bruge HP-kompatible patroner til din printer, der er købt i en butik i stedet for HP Instant Ink-patroner. Men, medmindre du annullerer din tilmelding, opkræves du stadig det månedlige gebyr. Hvis ingen af de blækpatroner, der er installeret i den registrerede printer, er HP Instant Ink-patroner, tæller de sider, du udskriver som en del af abonnementet, videreførsel eller ekstra sider.
  • HP Instant Ink-patroner kan kun bruges i den printer, som du har registreret hos tjenesten.
  • HP Instant Ink-patroner kan ikke købes hos forhandlere eller returneres til forhandlere til gengæld for loyalitetsgaver eller andre former for kredit. De er kun tilgængelig via HP Instant Ink-tjenesten og er HP's ejendom. Brug det medleverede frankerede genbrugsmateriale til at returnere brugte HP Instant Ink-patroner til HP*.
*Genbrug af patroner er ikke tilgængelig i Italien og Portugal. Bortskaf patroner på ansvarlig vis i henhold til lokale bestemmelser.
Når du registrerer din printer med HP Instant Ink-tjenesten, accepterer du, at HP må dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, som HP samarbejder med for at levere tjenesten. Hvis du har købt et registreringssæt hos en forhandler, har du accepteret, at HP må dele dine personlige oplysninger (herunder dit navn, leveringsadresse, by, region, postnummer, mailadresse, printermodel, blækpatrontype, datoen for registrering til tjenesten og den butik, hvor registreringskoden til tjenesten blev distribueret) med forhandleren med henblik på HP's loyalitets- og markedsføringsprogrammer. Du kan til enhver tid fravælge disse loyalitets- og markedsføringsprogrammer ved at kontakte den forhandler, hvor du har købt registreringssættet.
HP overvåger kun printerforbruget, typen af den enhed, der bruges til at sende et udskriftsjob (for eksempel, pc, tablet, smartphone osv.), og dokumenttype (foto, PDF, Word-dokument) for at give dig en bedre kundeoplevelse. Vi overvåger ikke det indhold, du udskriver. Hvis du vil have yderligere oplysninger, skal du gå til HP Instant Ink Servicevilkår og derefter vælge dit land/region, hvis det er nødvendigt.
Hvad er Servicevilkår?
For mere detaljerede oplysninger om HP Instant Ink skal du gå til HP Instant Ink Servicevilkår.