HP-printere - Sådan udskriver du fra iPhone, iPad eller iPod touch

Dette dokument gælder for trådløse HP-printere og Apple iPad, iPhone eller iPod touch.
Udskriv fotos, dokumenter, mails og websider fra din Apple iPad, iPhone eller iPod Touch til de fleste trådløse HP-printere med Apple AirPrint, en indbygget udskrivningsløsning til iOS-enheder.
For at få flere oplysninger om Apple AirPrint, skal du se Ofte stillede spørgsmål i slutningen af dette dokument.
Udskriv med Apple AirPrint
Udskriv fra de fleste apps til en printer, der er på det samme Wi-Fi-netværk som din Apple iOS-enhed.
Følgende video viser, hvordan du udskriver fra en Apple iPad med Apple AirPrint.
.
Hvis du har problemer med at se videoen, eller hvis du gerne vil se videoen i en anden størrelse, skal du gå til How to Print with Apple's AirPrint on YouTube (på engelsk).
  1. På din printer, kontrollér at den trådløse funktion er tændt, og printeren er tilsluttet dit lokale trådløse netværk.
    Nogle printere har et trådløs-ikon og en blå lampe på printerens kontrolpanel. Kontrollér, at indikatoren er tændt og ikke blinker, hvis printeren har et trådløst ikon.
  2. Åbn Wi-Fi-indstillingerne på din Apple iOS-enhed, og kontrollér, at du har forbindelse til det samme lokale trådløse netværk som din printer.
      bemærk:
    AirPrint understøtter ikke offentlige trådløse netværk, som f.eks. offentlige mobile hotspots, Bluetooth eller mobildataforbindelser, hverken 3G eller 4G.
  3. Åbn det dokument eller foto, den mail eller webside, du vil udskrive, og tryk derefter på ikonet Del eller for at få vist menuindstillingerne.
  4. Tryk på Udskriv eller ikonet Udskriv, afhængigt af den filtype du vil udskrive.
    Menuen Printerindstillinger vises.
  5. Tryk på Vælg printer i menuen Printerindstillinger.
    Der vises en liste med tilgængelige printere på netværket.
  6. Vælg din printer, tilpas udskriftsindstillingerne om nødvendigt, tryk derefter på Udskriv.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå følgende liste over ofte stillede spørgsmål om udskrivning med Apple AirPrint.