HP LaserJet Enterprise MFP - Brug af funktionen Farvebegrænsning i HP's integrerede webserver

Indledning
Brug indstillingerne for Farvebegrænsning til at begrænse antallet af farvesider, der udskrives på produktet.
Trin 1: Åbn HP's integrerede webserver (EWS)
  1. Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på produktets kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
  2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises i produktets kontrolpanel på. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
    Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat, når du forsøger at åbne den integrerede webserver (EWS), skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      bemærk:
    Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-produktet.
    Figur : Eksempel på startskærmbillede for HP's integrerede webserver
Hovedfarveindstillinger
I området Hovedfarveindstillinger vises følgende valgmuligheder for administration af farveforbrug på produktet:
  • Aktiver farve — ubegrænset farveforbrug
  • Deaktiver farve — tillad kun sider i sort
  • Angiv adgang til brugerdefineret farve — begræns farvebrug med udgangspunkt i det computerprogram,, der anvendes til at udskrive jobbet, eller bruger-/gruppetilladelser.
Sådan angiver du farveudskrivningsmuligheder for bestemte computerprogrammer:
  1. Vælg indstillingen Angiv adgang til brugerdefineret farve.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Begræns farveudskrivning for nogle computerprogrammer.
  3. Vælg en form for farvekontrol fra rullemenuen Standardfarvekontrol for computerprogrammer i området Begræns farveudskrivning for nogle computerprogrammer.
  4. Klik på knappen Tilføj for at tilføje en farvekontrol til et program:
    1. Angiv navnet på programmet til begrænsning af farve.
    2. Vælg en farvekontroltype.
    3. Klik på knappen Anvend.
Sådan angiver du farveudskrivningsmuligheder baseret på bruger- eller gruppetilladelser:
  1. Vælg indstillingen Angiv adgang til brugerdefineret farve.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Begræns farve efter bruger- eller gruppetilladelser.
  3. Der kan angives adgang for følgende brugere/grupper:
    • Gæst på enhed
    • Enhedsadministrator
    • Enhedsbruger
    Der kan angives følgende adgangsniveauer:
    • Adgang tilladt
    • Kræver logon
    • Fuld adgang
    • Adgang nægtet
  4. Klik på kolonnen under en bruger/gruppe for at angive adgangsniveauet.
  5. Klik på knappen Anvend for at gemme ændrede indstillinger for adgang til farve.
Klik på knappen Administrer tilladelsessæt... for at tilføje, redigere, kopiere eller slette et tilladelsessæt.
Klik på knappen Gå til siden Adgangskontrol for at åbne siden Adgangskontrol på fanen Sikkerhed i EWS og få vist detaljerede adgangskontrolindstillinger.
Joblog for farveudskrivning
Jobloggen for farveudskrivning viser, hvilke brugere og programmer, der udskriver i farver på produktet
Klik på knappen Vis for at få vist jobloggen for farveudskrivning.