Pc'er fra HP - Afinstallation af software (Windows 7)

Dette dokument vedrører pc'er fra HP og Compaq med Windows 7.
I dette dokument forklares processen til at fjerne software i Windows 7. Følg trinene for at fjerne uønsket software fra Windows 7-computeren.

Fjernelse af software med funktionen Fjern et program i Windows 7

Følg disse trin for at fjerne programmer og softwarekomponenter fra computerens harddisk i Windows 7:
  1. Klik på Start , og klik derefter på Kontrolpanel.
  2. Under Programmer skal du klikke Afinstaller program.
    Vinduet Fjern eller rediger et program åbnes.
    Figur : Fjern eller rediger et program
    Fjern eller rediger et program
  3. Vælg det program, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern eller Fjern/rediger øverst på programlisten.
  5. Læs og reager på meddelelser, der måske vises, mens softwaren fjernes fra computeren.

Fjernelse af software, som ikke vises i vinduet Fjern et program i Windows 7

Hvis det program, du vil afinstallere, ikke vises i vinduet Fjern et program, skal du bruge indstillingen Slå Windows-funktioner til eller fra til venstre for vinduet Programmer.
  1. Klik på Start , og klik derefter på Kontrolpanel. Klik på Programmer, og klik derefter på Slå Windows-funktioner til eller fra.
    Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller bekræfte den.
    Figur : Windows-funktioner
    Windows-funktioner
  2. Hvis du vil slå en Windows-funktion til, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den og derefter klikke på OK.
    Hvis du vil slå en Windows-funktion fra, skal du fjerne markeringen og klikke på OK.

Sådan afinstallerer du et program i Registreringseditor i Windows 7

Følg kun disse trin, hvis du ikke kan finde softwaren i vinduet Fjern et program eller i vinduet Windows-funktioner.
  advarsel:
Følgende procedure omfatter redigering af Windows-registreringsdatabasen. Fejlagtig redigering af registreringsdatabasen kan medføre, at Windows ikke starter. Opret en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, inden du nøje følger disse trin.
  1. Klik på Start , og skriv derefter regedit i søgefeltet. Klik på regedit.
    Figur : Resultat af søgning efter regedit
    Resultat af søgning efter regedit
  2. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller bekræfte den.
    Registreringseditor åbnes.
    Figur : Registreringseditor
    Registreringseditor
  3. Sikkerhedskopier registreringsdatabasen. For mere information, se Sikkerhedskopiering af Windows-registreringsdatabasen.
  4. Når registreringsdatabasen er sikkerhedskopieret, skal du klikke på plustegnet ud for følgende nøglenavne i venstre rude af registreringseditoren:
    • HKEY LOCAL MACHINE
    • SOFTWARE
    • MICROSOFT
    • WINDOWS
    • CURRENT VERSION
    • UNINSTALL
  5. Under Fjern skal du vælge det væsentlige navn på den software, du vil fjerne.
  6. Med softwarenavnet markeret skal du dobbeltklikke på UninstallString i højre rude.
  7. Du kan markere al teksten i feltet Dataværdi.
  8. Højreklik på den fremhævede tekst, og klik på Kopier.
  9. Klik på Annuller, og luk derefter vinduet Registreringseditor.
  10. Klik på Start .
  11. Højreklik i søgefeltet, og vælg Indsæt.
    De værdidata for UninstallString, som du kopierede tidligere, indsættes i feltet.
  12. Tryk på tasten Enter.
  13. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere softwaren.