• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-pc'er - Administration af brugerkonti og logonoplysninger (Windows 7)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 7.
Adgangskoder og separate konti hjælper med at sikre, at oplysningerne på computeren forbliver private og sikre. Oplysningerne i dette dokument beskriver de forskellige kontotyper i Windows 7 og forklarer, hvordan du kan ændre kontotyper og gemme og ændre adgangskoder.
Din version af Windows 7 kan variere lidt fra denne vejledning, men anvisningerne er næsten ens. Nogle fremgangsmåder i dette dokument gælder for specifikke versioner af Windows 7, og hvis det er tilfældet, vil de berørte versioner være angivet i begyndelsen af vejledningen.
Videooversigt
Denne video viser, hvordan man administrerer brugerkonti og logins i Windows 7.