HP pc'er - Sådan skifter eller nulstiller du din adgangskode (Windows 7)

Dette dokument vedrører computere fra HP med Windows 7.
Logonadgangskoden forhindrer uautoriseret adgang til Windows. Hvis du glemmer din logonadgangskode, er du afskåret fra at få adgang til Windows. Når du opretter en adgangskode, er det vigtigt også at oprette en disk til nulstilling af adgangskode, så du kan nulstille den, hvis du glemmer den. Skriv adgangskoden ned, og gem den et sikkert sted.
  advarsel:
HP kan ikke finde eller nulstille din adgangskode, hvis du mister eller glemmer den. HP anbefaler at oprette en disk til nulstilling af adgangskode, så du har mulighed for at nulstille adgangskoden, hvis du glemmer den. Hvis du ikke har en disk til nulstilling af adgangskode, og du glemmer din adgangskode, kan du blive bedt om at udføre en fuld gendannelse til den oprindelige fabrikstilstand, og du vil miste data, som ikke er blevet sikkerhedskopieret eksternt.
  bemærk:
HP SmartFriend er en supporttjeneste, der kan hjælpe dig med gendanne eller nulstille adgangskoden, som du bruger til at logge ind på Windows 7 (kun tilgængelig i USA og Canada). Se HP SmartFriend for yderligere oplysninger.