Pc'er fra HP - Løsning af problemer med film på dvd og Blu-ray (Windows 7)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 7.
Dette dokument er beregnet til at løse problemer, der kan opstå ved afspilning af dvd- eller Blu-ray-film på en computer. Først skal du teste drevet for at sikre, at det kan læse filstrukturen for en dvd eller Blu-ray-disk. Hvis drevet kan læse en disk korrekt, kan du derefter bruge et af de andre afsnit, der passer bedst til situationen. Hvis du ikke kan finde et afsnit, der svarer til din situation, kan du prøve at geninstallere dvd- eller Blu-ray-softwaren for at se, om problemet løses.

Dvd- eller Blu-ray springer over, fryser midlertidigt fast, eller afspilningen er ikke konstant på Windows 7-computere

Følg hvert af disse trin i den angivne rækkefølge, og afspil en film efter hvert trin, indtil afspilningsproblemet er løst:

Trin 1: Rengør filmdisken for at løse afspilningsproblemer på Windows 7-computere

En tilsmudset eller ridset diskoverflade er den mest almindelige årsag til, at en film hakker ved afspilning på en computer. Fordi aflæsningsområdet på en disk er meget mindre, er dvd- og Blu-ray-film mere udsat for hakken og afspilningsproblemer end cd'er. Hakken sker meget oftere med film, der er blevet brugt meget, som f.eks. film fra en filmudlejningsbutik.
Rengør disken for at løse afspilningsproblemerne. Rengør diske med filtreret vand og en fnugfri klud. Tør fra midten af disken udad mod kanten. Hvis rengøring ikke hjælper, kan du købe et reparationssæt til cd/dvd hos en elektronikforhandler.
Hvis rengøring og reparation af disken ikke hjælper, og alle diske afspilles uberegneligt, skal du fortsætte til næste trin. Hvis én eller kun nogle film har problemer, kan problemet skyldes diskene. Data på diske kan med tiden forringes.
Sådan øger du levetiden for dvd- eller Blu-ray-diske:
  • Opbevar diske i deres æsker, når de ikke er i brug.
  • Undgå at udsætte diskene for direkte sollys.
  • Lad aldrig diske glide eller rotere hen over en overflade.

Trin 2: Log af internettet under afspilning af film for at løse afspilningsproblemer på Windows 7-computere

Softwareprogrammer kan få adgang til internettet eller netværket, mens en film afspilles. Dette kan forstyrre filmen. Afbryd forbindelsen til internettet, og deaktiver computerens trådløse internetforbindelse, før du afspiller en film. Hvis du ikke har forbindelse til internettet, mens du afspiller film, og filmene stadig hakker, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3: Undgå virusscanninger for at løse afspilningsproblemer på Windows 7-computere

Se ikke film, mens computeren udfører en rutinemæssig systemscanning efter vira. Skift i stedet tidspunktet for virusscanningen, så den ikke forstyrrer filmafspilningen. Eller deaktiver din sikkerhedssoftware midlertidigt, hvis du ikke har forbindelse til internettet. Husk at genaktivere den, når du er færdig med at se filmen.

Trin 4: Deaktiver perifere enheder (tilsluttede enheder) for at løse afspilningsproblemer på Windows 7-computere

Afbrydelse af forbindelsen til ikke-vigtige enheder, der er tilsluttet computeren, kan frigøre værdifulde systemressourcer og resultere i bedre filmvisning. Sluk printere, multifunktionsenheder (eller All-in-Ones) og scannere, og frakobl kameraer, USB-stik og bærbare musikenheder. Hvis det ikke hjælper, skal du gå til næste trin.

Trin 5: Sørg for, at dit dvd- eller Blu-ray-drev og afspilningssoftwaren har de seneste opdateringer for at løse afspilningsproblemer på Windows 7-computere

Nogle modeller af dvd- eller Blu-ray-drev forbedrer afspilningen af video efter opgradering af drevets firmware. Den nyeste dvd- eller Blu-ray-afspilningssoftware til computeren indeholder muligvis opdateringer, der adresserer problemerne med afspilningsydelsen. Brug webstedet for HP Support til at finde og installere firmwareopdateringer til dvd- eller Blu-ray-drev eller opdateringer til afspilningssoftware.

Kopi af en dvd- eller Blu-ray-film afspilles ikke på Windows 7-computere

Dataene, som er lagret på de fleste dvd- eller Blu-ray-film, er krypterede og tillader ikke kopiering af en film, der kan afspilles. Kopiering af en normal disk med en kommerciel film resulterer i en disk, der ikke kan afspilles. Dette er helt normalt.
Ikke-beskyttede dvd- eller Blu-ray-film, som f.eks. hjemmevideoer, kan kopieres og afspilles.

Test drevet på en Windows 7-computer for at se, om det kan læse filer på dvd- eller Blu-ray-filmdisken for at fejlfinde problemer med afspilning

Hvis drevet ikke kan læse filerne, som er lagret på en dvd- eller Blu-ray-filmdisk, skal du foretage fejlfinding på cd-/dvd-drevet, og ikke på diskene eller filmafspilningssoftwaren. Gør følgende for at sikre, at drevet er i stand til at læse filstrukturen på en disk.
  1. Indsæt en disk i diskdrevet - en dvd- eller Blu-ray-film eller en datadisk.
    Hvis et vindue automatisk åbnes, skal du lukke det.
  2. Klik på Start, og klik derefter på Computer.
  3. Højreklik på drevets ikon, og vælg Åbn.
    Hvis skuffen skubbes ud, eller der vises en meddelelse om at indsætte en disk, genkender drevet ikke disken. Forsøg med en anden disk, og kontroller, at drevet rent faktisk er et dvd- eller Blu-ray-drev.
    Figur : Udforske en dvd
    Udforske en dvd
  4. Du bør se en liste over filer/mapper i højre rude af Stifinder. Hvis du har indsat en konventionel dvd-film, bør du se mapperne VIDEO_TS og AUDIO_TS.
    Hvis der ikke er nogen mapper, eller der åbnes en fejlmeddelelse, er der muligvis følgende problemer:
    • Disken kan være beskadiget, forsøg med en anden disk.
    • Disktypen er muligvis inkompatibel med drevtypen i computeren. F.eks. kan drevet være designet til at læse dvd'er, men ikke Blu-ray-diske.
    • Drevet skal måske have opgraderet firmwaren. Brug webstedet for HP Support til at finde og installere firmwareopgraderinger til din computermodel.
    • Se Drevet kan ikke læse diske i Windows 7, hvis problemet stadig opstår efter forsøg med flere diske.

En bestemt film kan ikke afspilles på en Windows 7-computer

Årsager til, at en bestemt film ikke kan afspilles, og hvad du kan gøre:
  • Hvis du ikke kan afspille en bestemt film, men andre film kan afspilles, er det mest sandsynlige problem, at filmdisken er defekt - ridset, tilsmudset eller skadet af sollys, eller den har en fabrikationsfejl. Forsøg at redde en disk ved at rengøre den med filtreret vand og en fnugfri klud. Tør fra midten af disken udad mod kanten. Hvis rengøring ikke hjælper, kan du købe et reparationssæt til cd/dvd hos en elektronikforhandler.
  • Hvis filmen er en Blu-ray-udgivelse, og andre Blu-ray-film kan afspilles, skal den Blu-ray-kompatible dvd-software muligvis opdateres. Indholdsbeskyttelse for Blu-ray kan opdateres af filmindustrien, hvilket kræver nye koder, inden filmen kan vises. Opret forbindelse til internettet, åbn softwaren, og benyt opdateringsfunktionen til at installere den nyeste software. Hvis HP-computeren f.eks. blev leveret med et Blu-ray-kompatibelt drev og softwaren HP MediaSmart, skal du gå til Indstillinger og klikke på Opdater for at få de nyeste opdateringer. Hvis problemerne fortsætter, skal du se det næste afsnit Kan ikke vise Blu-ray-film.
  • Drevets firmware skal muligvis opdateres, hvis filmen anvender et diskformat, som drevet p.t. ikke genkender. Sørg for, at drevets firmware er opdateret ved at bruge webstedet for HP Support til at finde og installere eventuelle tilgængelige firmwareopdateringer fra HP, der svarer til den drevtype, som er monteret i computeren.

Kan ikke vise Blu-ray-film på en Windows 7-computer

Før du kan se Blu-ray-film i høj opløsning, skal alle komponenter i systemet leve op til følgende krav.
  • Det optiske drev i computeren skal være kompatibelt med Blu-ray-diskformatet, også kaldet BD-formatet. Du kan se efter et Blu-ray-mærke på drevets front, eller du kan slå op i computerens produktspecifikationer, for at finde ud af, om drevet er Blu-ray-kompatibelt. Hvis drevets laserelement er synligt, kan du undersøge antallet af linser. Blu-ray-diskdrev har to separate laserlinser.
    Figur : Blu-ray-diskdrev med dobbelte laserlinser
    Blu-ray-diskdrev med dobbelte laserlinser
  • Skærmen eller HDTV'et skal understøtte HDCP (High-Definition Content Protection). Du kan se filmen på skærmenheder, der ikke understøtter HDCP, ved at indstille skærmen eller tv'et til at vise en opløsning på 480p eller mindre.
  • Disken skal være en Blu-ray-filmdisk (du kan ikke bruge en HD DVD i et Blu-ray-drev, der ikke også understøtter HD DVD-formatet).
  • Computeren skal have filmafspilningssoftware, der understøtter Blu-ray-afspilning, såsom HP MediaSmart.
  • Et DVI-kabel eller HDMI-kabel er nødvendigt for at vise højere opløsninger end 480p.
  • En internetforbindelse er påkrævet for at kunne se Blu-ray-film over en længere tidsperiode (til fornyelse af AACS-nøgle). Det er ikke nødvendigt til indledende opsætning og visning, men for fortsat brug er det påkrævet. Afspilningssoftwaren udfører automatisk opdateringerne, når der er forbindelse til internettet.
  • Drevets firmware skal muligvis opdateres, hvis filmen anvender et diskformat, som drevet p.t. ikke genkender. Brug webstedet for HP Support til at sikre, at drevets firmware er opdateret. Søg efter produktnavnet/-nummeret på fanen Drivere og software for at finde og installere tilgængelige opdateringer fra HP til drevets firmware, som svarer til den type drev, der er monteret i computeren.
  • Hvis filmen er en nyere Blu-ray-udgivelse, og andre Blu-ray-film kan afspilles, skal den Blu-ray-kompatible software muligvis opdateres. Indholdsbeskyttelse for Blu-ray kan opdateres af filmindustrien, hvilket kræver nye koder, inden filmen kan vises.
    bemærk:
    Softwareproducenten har muligvis ikke en tilgængelig opdatering til brug for afspilning af de nyeste udgivelser. Hvis der ikke er en tilgængelig opdatering, som du kan bruge til afspilning af en bestemt film, skal du jævnligt vende tilbage og se efter opdateringer.
    • HP MediaSmart DVD: Gå til indstillinger, og klik på Opdatering for at få de seneste opdateringer.
    • HP DVD Play: Klik på ikonet DVD Play i nederste venstre hjørne af skærmen for at søge efter opdateringer.
    • CyberLink PowerDVD: Brug webstedet CyberLink Update Center til at se efter opdateringer.
    • Anden Blu-ray-software, som computeren blev leveret med: Undersøg programmet for at finde en metode til at opdatere softwaren. Du kan også undersøge siden med software- og driverdownloads til din computer ved at besøge webstedet for HP Support og angive produktnavnet/-nummeret i fanen Drivere og software.
    • Blu-ray-software, du selv har installeret: Undersøg programmet for at finde en metode til at opdatere softwaren. Hvis du ikke kan finde en metode til at opdatere softwaren, kan du se på softwareproducentens websted.
Når alle disse komponenter er tilsluttet og aktiveret, skal du justere computerens displayopløsning, så den passer til den bedst mulige HDTV-opløsning på din visningsenhed - helst 1080p eller 1920x1080. Hvis dit tv eller din skærm ikke er kompatibel med HDCP, skal du bruge en lavere displayindstilling som 480p eller mindre.

Problemer under visning af Blu-ray-film på en bærbar computer med Windows 7

Ved visning af Blu-ray-film på en bærbar computer kan der opstå følgende problemer:
  • Blu-ray-filmen afspilles ikke samtidigt på skærmen på den bærbare computer og på en ekstern skærm. Meddelelsen Indholdet er beskyttet. Det er ikke tilladt at afspille indholdet i den aktuelle visningstilstand vises muligvis, når du afspiller en Blu-ray-film på to skærme samtidigt. Det er ikke en fejl. Af kopibeskyttelsesgrunde må man kun se en Blu-ray-film på én skærm ad gangen. Derfor skal du vælge at se Blu-ray-filmen på den bærbare computer eller på en ekstern skærm. Tryk på Windows-tasten + P gentagne gange, indtil skærmen er overført fra den bærbare pc til den ønskede eksterne skærm.
  • Afspilningsmenuen for en Blu-ray-film kan ikke styres fra touchpad eller en tilsluttet mus. Det er ikke en fejl. Blu-ray-filmen antager, at du bruger tastaturet eller en pc-fjernbetjening (hvis den leveres sammen med systemet) til at afspille filmen.
  • Der vises indimellem vandrette linjer, når jeg afspiller en Blu-ray-film, hvis den trådløse funktion er aktiveret på den bærbare pc. Linjerne på skærmen skyldes interferens fra det trådløse netværk. Du kan løse dette problem ved at lukke alle åbne programmer og slukke for den trådløse funktion ved at trykke på knappen for trådløs på den bærbare computer. Det burde forhindre yderligere interferens fra det trådløse netværk.
  • Lyden virker ikke, når tilsluttet et HDTV (High-Definition TV) ved hjælp af et HDMI-kabel (High-Definition Multimedia Interface). Lyddriverne skal konfigureres korrekt. Gør følgende:
    1. Klik på Start, klik på Kontrolpanel, klik på Hardware, og klik herefter på Lyd.
    2. Vælg Lyd på listen.
    3. Vælg Digital Output Device (SPDIF), og klik derefter på Angiv standard.
    4. Vælg fanen Afspilning, og vælg derefter Digitalt output som standardindstilling.
    5. Klik på SPDIF (Digitalt output via HP Doc), og klik derefter på knappen Egenskaber.
    6. Vælg fanen Understøttede formater, og fjern markeringen i alle felter i Kodede formater. Klik på Anvend, og klik herefter på OK for at acceptere ændringerne og gå tilbage til fanen Afspilning.
    7. På fanen Afspilning skal du igen kontrollere, at Digital outputenhed (SPDIF) er valgt. Klik derefter på knappen Angiv standard.
    8. Tryk på Windows-tasten + P for at skifte til kun HDMI. Denne handling opdaterer skærmen og overfører visningen fra den bærbare pc til den eksterne skærm. Lyden bør nu komme fra HDTV'ets lydsystem.

Kan ikke vise Blu-ray-film i 3D på en Windows 7-computer

Før du kan se Blu-ray-film i 3D, skal du sørge for, at computeren lever op til følgende specifikationer, og at du har den korrekte hardware og software.
  • Det optiske drev i computeren skal være kompatibelt med Blu-ray-diskformatet, også kaldet BD-formatet. Du kan se efter et Blu-ray-mærke på drevets front, eller du kan slå op i computerens produktspecifikationer, for at finde ud af, om drevet er Blu-ray-kompatibelt. Hvis drevets laserelement er synligt, kan du undersøge antallet af linser. Blu-ray-diskdrev har to separate laserlinser.
    Figur : Blu-ray-diskdrev med dobbelte laserlinser
    Blu-ray-diskdrev med dobbelte laserlinser
  • Brug et 3D Vision-forberedt pc-display, som f.eks. en skærm eller et HDTV, med en indgang, der passer til HDCP (High-Definition Content Protection). Opdateringshastigheden skal sandsynligvis indstilles til 120 Hz (eller multiplum af 120 Hz) og opløsningen til 1080p.
  • Kontroller, at du har filmafspilningssoftware til Blu-ray i 3D installeret på computeren. Standardmedieafspillere afspiller muligvis ikke 3D-film.
  • Benyt 3D-briller, som er kompatible med softwaren.
  • Grafikkortet i computeren skal også være kompatibelt med den type 3D-teknologi, som softwaren anvender. Hvis du f.eks. benytter NVIDIA 3D Vision-teknologi, skal både softwaren, brillerne og grafikadapteren passe til denne teknologi. Du kan slå specifikationerne for din computer eller dit grafikkort op for at finde ud af, om grafikkortet er kompatibelt.
  • Processoren i computeren skal være hurtig nok til at understøtte Blu-ray 3D. Hvis grafikkortet er kompatibelt med Blu-ray 3D, kan processoren normalt understøtte 3D.
  • Drevets firmware skal muligvis opdateres, hvis filmen anvender et diskformat, som drevet p.t. ikke genkender. Brug webstedet for HP Support til at sikre, at drevets firmware er opdateret. Søg efter produktnavnet/-nummeret på fanen Drivere og software for at finde og installere tilgængelige opdateringer fra HP til drevets firmware, som svarer til den type drev, der er monteret i computeren.

Dvd-afspilningsfejl på Windows 7: Dvd-dekoder blev ikke fundet

En dekoder er software, der fortæller Windows, hvordan filmbilledet skal sættes sammen fra dvd-filerne, så filmen kan afspilles. Fejlen "Dvd-dekoder blev ikke fundet" opstår, når dekoderen ikke er installeret, eller når den ikke er korrekt registreret i Windows. I USA og mange andre lande er dvd-dekodere ikke gratis og ikke på lovlig vis tilgængelige for download på internettet. Den eneste lovlige metode til at løse dette problem er at geninstallere dvd-softwaren eller købe ny dvd-afspilningssoftware.

Løsning af regionsfejl på dvd og Blu-ray på en Windows 7-computer

En regionsfejl åbnes, efter en filmdisk er blevet indsat i drevet. Filmen kan ikke afspilles. Her er nogle eksempler på fejlmeddelelser om regionsfejl:
bemærk:
Følgende oplysninger gælder for Region 1-dvd'er. Afhængigt af landet/området kan love og måden, drev fungerer på, variere.
  • Ulovlig dvd-region
  • Regionen for den dvd-film, du forsøger at afspille, svarer ikke til dvd-afspillerens autoriserede region
  • 0x80004003
  • 0x80034013
Regionsfejl opstår, når dvd- eller Blu-ray-filmen ikke svarer til det land/område, som den er beregnet til at blive solgt i. Drevet er indstillet til det område, som det er solgt i. Hvis en film fra et andet land/område placeres i drevet, vises en fejlmeddelelse, og softwaren tillader ikke, at filmen afspilles.
Regionstabel for standard-dvd'er
Lande/områder
Lande-/regionskoder
Lande/områder
1
USA og Canada
2
Europa, Japan, Mellemøsten, Sydafrika
3
Sydøstasien (inkl. Hong Kong SAR)
4
Australien, Mellem- og Sydamerika, Mexico, New Zealand
5
Østeuropa, Nordafrika, Nordvestasien
6
Kina
Regionstabel for standard-Blu-ray
Regionskode
Lande/områder
A
Østasien (undtagen Kina og Mongoliet), Sydøstasien, Amerika og afhængige territorier.
B
Afrika, Sydvestasien, Europa (undtagen Rusland), Oceanien og afhængige territorier.
C
Centralasien, Østasien (kun Kina og Mongoliet), Sydasien, det centrale Eurasien og afhængige territorier.
Det følgende kort viser regionerne, som de er defineret afBDA.
Blu-ray-regionskort
Kommercielle dvd- og Blu-ray-filmdiske har en regionskode. Hvis du f.eks. afspiller en dvd-disk fra Region 1, og dvd-afspilleren er indstillet til Region 2, vises en dialogboks med beskeden der er indsat en disk fra en anden region. Denne dialogboks viser regionen for den indsatte filmdisk og den aktuelle afspillerregion sammen med en liste over nye afspillerregioner og lande, der kan vælges. Du kan på dette tidspunkt vælge at ændre regionen.
De fleste diskafspillere afspiller op til tre film uden region, før de stopper med at afspille film uden region. Når du vælger en ny region, vises en advarsel med antallet af resterende regionsændringer, før ændringen skrives. Dette er designet til at forhindre ulovligt salg af softwaretitler på tværs af regioner. Brug dvd- eller Blu-ray-film der er kompatible med den region, hvor du befinder dig, eller udskift drevet med et fra den samme region, som filmene sælges i.
Hvis du bor i en anden region end den, som drevet er indstillet til, kan du ændre drevet, så det svarer til den region, du bor i. F.eks.: Hvis en computer købes i USA (en del af Region 1) og derefter flyttes til Holland (Region 2), skal drevets regionsindstilling ændres, så den svarer til den nye region. Drevets regionsindstilling kan kun ændres et begrænset antal gange. Du kan ændre drevets regionsindstilling ved at følge disse trin.
  1. Klik på Start , og indtast Enhedshåndtering i søgefeltet. Klik på Enhedshåndtering.
    Figur : Åbning af Enhedshåndtering
    Åbne Enhedshåndtering fra feltet Søg
  2. Dobbeltklik på dvd-/cd-rom-drevene.
  3. Dobbeltklik på diskdrevets navn.
    Et vindue med egenskaber åbnes.
  4. Klik på fanen Dvd-region, vælg et geografisk område, og klik derefter på OK for at foretage ændringen.
Figur : Fanen Dvd-region i Egenskaber for enhed
Fanen Dvd-region i Egenskaber for enhed

Kan ikke vise film i Windows Media Player på en Windows 7-computer

Når du prøver at se en dvd eller Blu-ray-film i Windows Media Player, åbnes en fejlmeddelelse, hvor der står, at Windows Media Player ikke kan afspille filmen, da en kompatibel dekoder ikke er installeret i computeren. Windows Media Player ikke kan afspille dvd- eller Blu-ray-film, medmindre en kompatibel dekoder er installeret. Afspilning af Blu-ray-film i Windows Media Player kan kræve installation af software fra tredjeparts codecs, som kan downloades fra internettet.
Brug fejlfindingsværktøjet for Windows Media Player til at søge efter problemer med softwaren.

Brug af fejlfindingsværktøjet for Windows Media Player

Windows 7 indeholder et fejlfindingsværktøj, der undersøger problemer med afspilning dvd i Windows Media Player. Følg disse trin for at anvende fejlfindingsværktøjet:
  1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
  2. Under System og Sikkerhed skal du klikke på Find og løs problemer.
    Figur : Sektionen Netværk og sikkerhed i Kontrolpanelet
    Sektionen Netværk og sikkerhed i Kontrolpanelet
  3. Klik på Hardware og lyd.
    Figur : Fejlfinding af computerproblemer
    Fejlfinding af computerproblemer
  4. Klik på Windows Media Player DVD.
    Figur : Fejlfindingsværktøjet Hardware og lyd
    Fejlfindingsværktøjet Hardware og lyd
  5. Klik på Næste.
    Windows kontrollerer for problemer. Hvis fejlfindingsværktøjet detekterer et problem, skal du følge instruktionerne for at løse det.

Svag lyd under afspilning af en film på en Windows 7-computer

Lydniveauet falder under afspilning af film eller AC3-lyd i Windows Media Player (WMP) eller Windows Media Center (WMC). Lydniveauet er normalt ved afspilning af lyd fra andre kilder, f.eks. spil og musiksoftware.
Når Windows Media Player eller Windows Media Center behandler AC3-lydformat fra en film, er lydstyrken sænket. For at omgå dette kan du se filmen i et andet softwareprogram (såsom HP MediaSmart). Hvis filmen indeholder flere lydspor, kan det også fungere, hvis du vælger stereo (ikke 5.1).
bemærk:
Der findes AC3 codec-værktøjer fra internettet, som kan justere den lyden i AC3 codec. Men vær opmærksom på, at hvis du beslutter dig for at bruge softwaren til at justere AC3-lydniveauet, risikerer du at beskadige dine højttalere og lydhardware.

Brug af fejlfindingsværktøjet for afspilning af lyd på en Windows 7-computer

Windows 7 indeholder et fejlfindingsværktøj, der undersøger problemer med afspilning af lyd. Følg disse trin for at bruge fejlfindingsværktøjet for Afspilning af lyd for at undersøge problemer:
  1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
  2. Under System og Sikkerhed skal du klikke på Find og løs problemer.
    Figur : Sektionen Netværk og sikkerhed i Kontrolpanelet
    Sektionen Netværk og sikkerhed i Kontrolpanelet
  3. Under Hardware og lyd skal du klikke på Foretag fejlfinding af afspilning af lyd.
    Figur : Fejlfinding af computerproblemer
    Fejlfinding af computerproblemer
    Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller bekræfte den.
  4. Klik på Næste.
  5. Windows kontrollerer for problemer. Hvis fejlfindingsværktøjet detekterer problemer, skal du følge instruktionerne for at løse problemet.

Geninstallation af filmafspilningssoftware på en Windows 7-computer

Geninstallering af dvd- eller Blu-ray-afspilningssoftwaren kan løse en række problemer, herunder meddelelser om manglende filer, koder ikke fundet og fejl i forbindelse med .dll-filer. Brug Recovery Manager til at geninstallere den dvd- eller Blu-ray-afspiller, som blev leveret med computeren. Få flere oplysninger ved at se Brug af Recovery Manager til at genoprette software og drivere i Windows 7.