Computere fra HP - Lagring af filer på disk (Windows 7)

Dette dokument vedrører alle computere fra HP med drev til skrivbare diskdrev og Windows 7.
Hvis din computer har et cd-rw-, dvd-rw- eller dvd+rw-drev, kan du bruge det til at brænde en datadisk med filer, som f.eks. sikkerhedskopieringer af dine vigtige dokumenter eller MP3-musikfiler.
bemærk:
Hvis du vil lave en almindelig musik-cd (lyd-cd), skal du bruge Microsofts Windows Media Player eller anden software til at lave din disk. En disk med MP3-filer er ikke det samme som en lyd-cd, og den kan ikke afspilles i ældre lydafspillere, der ikke genkender MP3-lydformatet.
  1. Klik på Start , og klik derefter på Computer.
    Figur : Menuen Start
    Menuen Start med Computer valgt
  2. Højreklik på navnet på cd- eller dvd-drevet, og vælg Skub ud. Fjern eventuelle diske fra det drev, der er blevet skubbet ud.
    Figur : Skub en disk ud
    Skub ud valgt
  3. Dobbeltklik på dvd-rw-drev (E:) for at åbne diskdrevets skuffe.
    Figur : Valg af dvd-drev
    Dvd-rw-drev valgt
  4. Indsæt en tom disk, og luk diskdrevets skuffe.
    Figur : Indsæt disk
    Indsæt en disk
  5. Klik på indstillingerne for formatering, og vælg indstillingen Med en cd/dvd-afspiller (Mastered).
    bemærk:
    Du kan bruge Som et USB-flashdrev (Live File System) til at skrive filer til din disk mange gange, men i så fald virker disken muligvis ikke på andre computere og enheder.
    Figur : Formater disk
    Formateringsindstillingen Brænd en disk
  6. Klik på Næste for at formatere disken.
  7. Naviger til den mappe, der indeholder den eller de filer, du vil kopiere til den tomme disk. Træk og slip de filer, du vil brænde, i vinduesområdet "Filer, der er klar til at blive skrevet til disken".
    bemærk:
    De filer, du flytter til dette område, slettes ikke fra harddisken. De ikoner, der vises i vinduet, angiver de filer og mapper, der kopieres til disken.
    Figur : Slip filer i din cd- eller dvd-drevmappe
    Slip af filer
  8. Klik på Brænd til disk for at skrive de valgte filer til en optagelig disk.
    Figur : Brænd på disk
    Brænd på valgt disk
  9. Indtast en titel for din disk (dato er standard), og klik derefter på Næste.
    Figur : Forbered denne disk
    Forbereder disken
  10. Klik på Brænd på disk.
    Figur : Brænd på disk
    Brænd på valgt disk
  11. Vent, mens filerne bliver skrevet til disken, og klik derefter på Næste.
    Figur : Brænder til disk
    Statuslinje for brænding af disken
  12. Når dine filer er blevet skrevet til disken, skal du klikke på Udfør for at afslutte programmet.
    Figur : Færdig med at brænde filer til disk
    Brænding af disken gennemført
Gør følgende for at kontrollere egenskaberne for diskdrevoptagelsen:
  1. Højreklik på dvd-rw-drev (D:), vælg Egenskaber, klik på fanen Indspiller for at få adgang til følgende vindue.
  2. Vælg Globale indstillinger for at vælge, hvorvidt den aktuelle UDF-session skal lukkes, når en disk, der kan skrives på enten en enkelt eller flere gange, skubbes ud.
    Figur : Egenskaber for drev
    Egenskaber for drev med fanen Optagelse vist
  3. Klik på OK for at gemme eventuelle ændringer.
    Figur : Globale indstillinger
    Globale indstillinger
  4. Klik på OK for at lukke.