Computere fra HP - Kopiering af fotos fra et kamera til computeren (Windows 7)

Dette dokument gælder for computere fra HP og Compaq med en hukommelseskortlæser og et digitalkamera.
Kameraets hukommelseskort har en begrænset mængde plads, og nogle gange kan det blive fyldt hurtigt. Desuden kan fotos ikke vises eller deles lige så nemt, når de stadig lagres på kameraet. Importer dine fotos i Windows Billedfremviser fra kameraet for at få mere plads på dit kameras hukommelseskort, og for at du kan se, organisere og dele dem.

Trin 1: Tilslutning af kameraet eller hukommelseskortet til computeren

Før du kan overføre fotos fra kameraet til computeren, skal du først tilslutte den hardware, som indeholder de digitale fotografier, til computeren vha. en af følgende metoder:
ELLER

Trin 2: Overførsel af dine fotos via funktionen Importer billeder og videoer

1. Når din hardware er tilsluttet, åbnes skærmbilledet Importer billeder og videoer.
  2. Hvis du ønsker, at filnavnene på de enkelte filer skal starte med et navn i stedet for bare et tal, skal du indtaste et navn i det tilhørende felt. Hvis ikke, skal du lade feltet stå tomt.
    Figur : Importer billeder og videoer
    Importer billeder og videoer viser et felt til at omdøbe fotos
  3. Klik på Importer.
    Dine fotos kopieres til biblioteket Billeder.
    Figur : Fotos i biblioteket Billeder
    Biblioteksvindue med mappen Billeder fremhævet

Trin 3: Visning af dine fotos med Windows Billedfremviser

Windows Billedfremviser er en standard billedfremviser i Windows 7. Du kan bruge Windows Billedfremviser til at få vist dine digitale fotos på mange forskellige måder.
bemærk:
Ud over at få vist filer kan du også udforske fanerne i Windows Billedfremviser for at udskrive dine fotos, bestille udskrifter, vedhæfte billeder til en e-mailmeddelelse, skrive filerne til en disk eller åbne fotos i et andet program på computeren.
  1. Klik på Start, klik på Billeder, klik på Biblioteker, og klik herefter på Billeder.
  2. Åbn mappen med det billede, du vil have vist.
  3. Brug en af følgende muligheder til at åbne Windows Billedfremviser:
    • Dobbeltklik på et billede.
    • På værktøjslinjen skal du klikke på knappen Forhåndsvisning.
  4. Brug knapperne nederst på skærmen til at ændre billedets størrelse, dreje det eller starte et diasshow.
    bemærk:
    Du finder mange flere muligheder for at redigere, gemme og dele fotos i Windows Live Photo Gallery. Du kan få mere at vide om yderligere funktioner i Windows Live Photo Gallery.