Pc'er fra HP - Brug af Windows DVD Maker (Windows 7, Vista)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq, der blev leveret med Windows DVD Maker installeret.
Brug dette dokument til grundlæggende hjælp, når du bruger Windows DVD Maker til at optage videofiler til dvd.
bemærk:
HP støtter lovlig brug af teknologi og støtter eller opfordrer ikke til brug af vores produkter til andre formål end de, der er tilladt ifølge loven om ophavsret.

Oprettelse og optagelse af en film-dvd

Windows DVD Maker er et program, som giver dig mulighed for hurtigt at kombinere video-, billed- og lydfiler for at oprette en dvd-film fil og derefter optage den til en dvd-disk. Hvis du vil redigere dine videofiler først, skal du bruge et andet program som f.eks. CyberLink PowerDirector eller Windows Movie Maker.
For mere information om Windows DVD Maker, klik på Start, klik på Alle programmer, og klik derefter på Windows DVD Maker. Klik på spørgsmålstegnet () for at åbne Windows Hjælp og support.

Ofte stillede spørgsmål (OSS) om Windows DVD Maker

Dvd'en, jeg har oprettet, har alvorlige problemer med afspilningskvaliteten. Hvad kan jeg gøre for at løse dette problem?
Windows DVD Maker giver mulighed for filtre. Et filter er en supplerende kode, der ændrer outputtet for lyd eller video, når lyden eller videoen er behandlet. F.eks. kan et filter lysne eller forøge skarpheden på en video for visse typer Mpeg4-filer eller føje komprimeringsindstillinger til en lydstream at reducere din filstørrelse. Filtre installeres sammen med andre dvd-og filmredigeringssoftwareapplikationer. Nogle filtre er ikke kompatible med Windows DVD Maker og kan forårsage afspilningsproblemer, for eksempel video, der afspilles på hovedet, manglende lyd, lyd med for høj tone og meget mere.
For at løse afspilningsproblemer, som er relateret til filtre, skal du klikke på Indstillinger, klikke på fanen Kompatibilitet og fjerne valget af filter.
Hvad skal jeg gøre, når den fil, jeg har optaget, ikke har nogen lyd?
For at sikre, at computeren kan modtage lyd, skal du kontrollere, at lydkabelforbindelsen er sluttet korrekt til lydkortet, og at lydindgangen på din Windows-lydstyrkekontrol ikke er sat på lydløs.
Hvad er forskellen mellem dvd-medier med en og to timer?
Dvd-medier med en time har et lag på en enkeltsidet dvd-disk, der kan rumme op til 4,7 GB data. Dvd-medier med to timer har et dobbeltlag på en enkeltsidet dvd-disk, der kan rumme op til 8,5 GB data.
Jeg har oprettet en DVD, men den kan ikke afspilles på min dvd-afspiller.
Find ud af hvilket medie du brugte (dvd-rw/r eller dvd+rw/r), og sørg for, at din dvd-afspiller understøtter denne medietype. Mange nyere dvd-afspillere kan understøtte begge formater, men nogle ældre afspillere kan ikke.
Hvorfor får jeg en meddelelse om, at mediet ikke er klar, når jeg forsøger at oprette en dvd?
Kontroller, at du har sat disken korrekt i drevet med den rigtige side opad, og kontroller, at medieformatet understøttes af dit drev.