HP-printere - Udskrivning fra en Chromebook

Dette dokument gælder for Chromebooks og HP-printere.
Opsætning af en HP-printer med en Chromebook til en trådløs eller en kabelforbundet forbindelse.
bemærk:
Hvis du vil scanne dokumenter og fotos med en HP-printer, skal du gå til HP-printere - Sådan scanner du (Chromebook).

Trin 1: Udskriv fra din Chromebook

Udskriv fotos, dokumenter, websider og e-mails via browseren Chrome og understøttede apps.
  1. Åbn det element, du vil udskrive.
  2. Klik på ikonet for indstillinger af Chrome-browseren , og vælg derefter Udskriv.
    Menuen Udskriv i indstillingerne for Chrome
  3. Klik på Skift ud for Destination, og vælg derefter din printer.
    Hvis din printer ikke findes på listen, skal du gå videre til næste trin for at tilføje printeren manuelt.
    Vælg printeren som en udskrivningsdestination
  4. Rediger de ønskede udskriftsindstillinger og klik derefter på Udskriv.

Trin 2: Føj printeren til din Chromebook

Slut printeren til din Chromebook med en trådløs eller USB-kablet forbindelse for at fuldføre konfigurationen. Ingen drivere eller apps er påkrævet til at konfigurere din printer.
  1. Opdater din Chromebook til den nyeste version af Chrome OS.
  2. Kontroller, at printeren er tændt, at patronerne er isat, og at der er lagt almindeligt papir i hovedbakken.
  3. Tilslut printerens USB-kabel til din Chromebook, eller for trådløs udskrivning, skal du placere printeren tæt på din Chromebook og inden for rækkevidde af Wi-Fi-routeren, og derefter skal du gøre følgende for at slutte printeren til det lokale Wi-Fi-netværk.
    • Printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: På printeren skal du vælge menuen Opsætning, Netværk eller Trådløs, vælg Guide til trådløs opsætning, og følg derefter vejledningen for at slutte printeren til netværket.
      bemærk:
      Hvis du har brug for netværksnavn (SSID) og adgangskode, skal du gå til Sådan finder du adgangskoden til dit trådløse netværk.
    • Printere uden et kontrolpanel med en berøringsskærm: Tryk og hold Trådløs-knappen nede i fem sekunder. For Tango-printere, tryk og hold Trådløs-knappen og Power-knappen på printerens bagside nede i fem sekunder Inden for to minutter skal du trykke og holde knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren nede, indtil forbindelsen starter. Trådløs-indikatoren eller blå bjælke på printeren holder op med at blinke, når forbindelsen er gennemført.
  4. På din Chromebook skal du klikke på uret i nederste højre hjørne og derefter klikke på ikonet for Indstillinger.
  5. Rul ned til bunden af skærmen, og klik på Avanceret.
  6. Rul ned til afsnittet Udskrivning, klik på Printere, og klik derefter på Tilføj printer.
    • Hvis din printer vises, klik på den og klik derefter på Tilføj.
    • Hvis din printer ikke vises, klik på Tilføj manuelt, og følg derefter instruktionerne for at tilføje printeren. Gå til Chromebook Help - Set up your printer (på engelsk) for flere oplysninger.
    Tilføj en printer i Chrome OS

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå følgende ofte stillede spørgsmål om brug af din printer med en Chromebook.