HP-pc'er - Løsning af DNS-relaterede problemer med internetforbindelsen (Windows 8)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 8 og Windows 8.1.
Forkerte DNS-server indstillinger kan forårsage følgende symptomer, selvom computeren rapporterer om et stærkt internetsignal:
  • Din internetbrowser kan ikke indlæse websider.
  • Websider åbnes, men der vises et rødt X i stedet for billeder.
  • Webbrowsere viser periodisk meddelelsen Siden er ikke tilgængelig.
  • Du har begrænset eller ingen forbindelse.
Dette dokument indeholder løsninger til fejl med internetforbindelsen, som er relateret til forkert konfigurerede DNS-indstillinger. Følg trinnene i dette dokument for at konfigurere indstillingerne for DNS-server og få adgang til internettet.
  1. Fra startskærmbilledet skal du skrive Kontrolpanel for at åbne amuletten Søg og derefter vælge Kontrolpanel fra søgeresultaterne.
    Figur : Søgeresultater for Kontrolpanel
    Søgeresultater for "Kontrolpanel" i Windows 8.
  2. I Kontrolpanel skal du klikke på Vis status og opgaver for netværk.
    Figur : Kontrolpanel
    Vis netværksstatus i Kontrolpanel
  3. Klik på Skift adapterindstillinger.
    Figur : Netværks- og delingscenter
    Indstillinger for netværkskort i Netværks- og delingscenter
  4. Højreklik på den netværkstype, du bruger i øjeblikket til at oprette forbindelse til internettet (Wi-Fi eller Ethernet), og klik derefter på Egenskaber.
    Figur : Netværksforbindelser
    Valg af egenskaber for Wi-Fi fra vinduet Netværksforbindelser
  5. I vinduet Egenskaber skal du rulle ned og vælge TCP/IPv4 (Internet Protocol Version 4). Klik derefter på Egenskaber.
    Figur : Egenskaber for Wi-Fi
    Internetprotokol IPv4 fremhævet
  6. I vinduet Internetprotokol skal du vælge Brug følgende DNS-serveradresser.
    Figur : Egenskaber for TCP/IPv4 (Internet Protocol Version 4)
    Indtastning af en foretrukken DNS-server i egenskaber for IPV 4
  7. Angiv følgende offentlige DNS-servere:
    • Foretrukken DNS-server: 8.8.8.8
    • Alternativ DNS-server: 8.8.4.4
      bemærk:
      DNS-serverne, som er anført ovenfor, er offentlige servere og kan ændres uden varsel. Hvis du fortsat har problemer efter indtastning af de ovenstående DNS-serveradresser, skal du kontakte din internetserviceudbyder.
  8. Klik på OK og luk alle vinduer.
  9. Tryk på tasterne Windows + R, skriv services.msc i feltet Åbn, og klik herefter på OK.
    Figur : Kør services.msc
    Indtast serices.msc i vinduet Kør.
  10. I vinduet Tjenester skal du højreklikke på WebClient. Klik derefter på Egenskaber.
    Figur : WebClient
    Åbning af vinduet med egenskaber for WebClient
  11. I Egenskaber for WebClient skal du klikke på rullemenuen ved siden af Starttype og vælge Automatisk.
  12. Klik på Start. Tjenestestatus ændres til Kører.
    Figur : Egenskaber for WebClient
    Ændring af Starttype til automatisk i WebClient
  13. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
Du kan nu åbne din browser og surfe på internettet.