HP Designjet T3500 Production eMFP - Papiret er stoppet på udskriftspladen

Papiret er stoppet på udskriftspladen

Når der opstår et papirstop, vil du normalt se meddelelsen Possible paper jam (Muligt papirstop) på frontpaneldisplayet og en systemfejl 81:01 eller 86:01.
  1. Løft scanneren.
  2. Flyt vognen manuelt til venstre side af printeren, hvis det kan lade sig gøre.
  3. Gå til papirgangen
  4. Klip papiret med en saks.
  5. Åbn rulledækslet.
  6. Spol manuelt papiret tilbage på rullen.
  7. Hvis den forreste kant af papiret er ujævn, skal du trimme den omhyggeligt med en saks.
  8. Fjern det papir, der stadig er i printeren.
  9. Kontroller, at du har fjernet alle papirfragmenter.
  10. Sænk scanneren og luk rulledækslet.
  11. Genstart printeren ved at holde afbryderen nede i et par sekunder eller ved at slukke og derefter tænde for tænd/sluk-knappen bag på printeren.
  12. Afskær papirets forreste kant.
  13. Sæt rullen i igen, eller læg et nyt ark i. Se PapirhåndteringPapirhåndtering.
bemærk:
Hvis du opdager, at der stadig er noget papir, der medfører en forhindring i printeren, skal du genstarte proceduren og omhyggeligt fjerne alle stykker papir.