HP Pavilion pc'er i serien 10-k000 x2 - Computer starter ikke første gang

Dette dokument vedrører HP Pavilion pc'er i serien 10-k000 x2 og 10-j000 x2.
Nogle HP Pavilion pc'er i serien 10-k000 x2 starter muligvis ikke, når du forsøger at tænde første gang. Hvis du ikke kan høre computerventilatoren, hvis lysene på computeren ikke tændes, og hvis skærmen er sort. Brug følgende fremgangsmåde:
  1. Fjern alle tilsluttede eksterne enheder, f.eks. USB-lagerenheder, eksterne skærme og printere.
  2. Forbind vekselstrømsadapteren med computeren.
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen i fem sekunder, og slip den igen.
  4. Hvis computeren ikke tændes, skal du oplade computeren i mindst 30 minutter. Prøv derefter trin 1-3 igen.
Hvis computeren ikke starter, efter du har udført trinene på denne side, skal du kontakte HP for yderligere assistance.