HP-tablets, bærbare computere og All-in-One-pc'er - Sådan skal du gøre, hvis du har glemt din adgangskode, dit mønster eller din PIN-kode (Android OS)

Dette dokument gælder for HP-tablets, bærbare computere og All-in-One-computere med Android-operativsystem.
Adgangskoden forhindrer uautoriseret adgang til din Android-enhed. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du ikke logge på, og enheden skal nulstilles til fabriksindstillingerne.
  advarsel:
Alle data, som er gemt på din enhed, slettes, når du udfører en fabriksnulstilling. Data, som er gemt på et microSD-kort, slettes ikke. Alle apps afinstalleres. Data, der er lagret på din Google-konto, kan gendannes.

Nulstilling af din tablet eller computer, der kører Android-operativsystem

Hvis du glemmer din adgangskode, dit mønster eller din PIN-kode, skal du nulstille din enhed til fabriksindstillingerne. Vælg et af linkene nedenfor, afhængigt af typen af enhed og version af Android-operativsystemet, for at få vejledning til at udføre en gendannelse af fabriksindstillingerne, mens enheden er slukket: