HP-printere - Udskrivning af dokumenter (Mac)

Dette dokument gælder for HP-printere og Mac-computere.
Udskriv dokumenter fra en Mac-computer, og skift eventuelle indstillinger for relaterede udskriftsjob.

Udskriv et dokument

Åbn udskrivningsdialogen for at ændre indstillinger for udskriftsjobbet og få de bedste resultater.
  1. Før udskrivning skal du redigere dokumentet for at justere skrifttype og tekststørrelse, vælg indstillinger for tastaturlayout, og rediger eventuelle andre indstillinger for udseende.
  2. I den app, hvor du har oprettet dokumentet, skal du klikke på Filer og derefter på Udskriv.
    Udskrivningsdialogen vises. Hvis du ikke kan se følgende menuer i vinduet, skal du klikke på Vis oplysninger.
    Eksempel på udskrivningsdialogen på Mac
  3. Vælg din printer i menuen Printer.
  4. Fra menuen Forudindstillinger skal du vælge den indstilling, der gælder for dit udskriftsjob, f.eks. Standardindstillinger eller Farve.
  5. Klik på den unavngivne menu med udskriftsindstillinger i midten af dialogboksen for at få adgang til flere udskriftsindstillinger.
    bemærk:
    Udskriftsindstillinger og menunavne varierer afhængigt af printeren og det program, du udskriver fra.
    Pop op-menuen med unavngivne udskriftsindstillinger åbnes med Layout valgt
  6. Skift eventuelt indstillingerne for udskriftsjobbet. Se den efterfølgende liste for at få flere oplysninger.
    • Udskriv i farver eller sort/hvid: Vælg eller fravælg Sort/hvid i den primære dialogboks. Menuen Forudindstillinger indeholder også indstillingerne for farve og sort/hvid.
    • Papirtype: Når du vælger den papirtype, sikrer du, at printeren anvender blækket på det papir, du har lagt i printeren, korrekt. Klik på Medie og kvalitet, og klik derefter på menuen Papirtype.
    • Papirformat: Vælg papiret fra menuen Papirformat i den primære dialogboks, hvis den forefindes. Eller klik på Papirhåndtering, vælg Skalér til papirformat, og vælg derefter dit papirformat i menuen Målpapirstørrelse.
    • Papirbakke: Vælg den bakke, hvor du lagde papiret i, hvis din printer har mere end en bakke. Klik på Medie og kvalitet, og vælg derefter en indstilling i menuen Indfør fra.
    • Juster udskriftskvalitet: Klik på Medie og kvalitet, og flyt derefter skyderen for Kvalitet til den ønskede indstilling.
    • Tosidet udskrivning (dupleks): Vælg Tosidet i den primære dialogboks, vælg Layout fra menuen udskriftsindstillinger, og vælg derefter en indbindingsindstilling i menuen Tosidet. Gå til Udskrivning på begge sider af papiret (Mac) for at få detaljerede instruktioner til, hvordan du ilægger og spejlvender papiret for din printertype.
  7. Klik på Udskriv.

Ofte stillede spørgsmål

Læs disse spørgsmål for at få yderligere vejledning og flere oplysninger om krav til udskrivning af dokumenter med en Mac.