HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Udskiftning af opsamlings-, fremførings- og separationsvalserne i bakke 1

Indledning
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for afmontering og udskiftning af opsamlingsenhed, fremføringsenhed og separationsvalser for bakke 1.
Inden servicering
  • Benyt nedenstående tabel til at identificere det korrekte reservedelsnummer på sættet til dit produkt, og gå derefter til www.hp.com/buy/parts for at bestille sættet.
    Reservedelsnummer for opsamlingsenhed, fremføringsenhed og separationsvalser for bakke 1
    B3G84-67906
    Opsamlingsenhed, fremføringsenhed og separationsvalser for bakke 1 inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
  • Nr. 2 4-takket stjerneskruetrækker med en magnetisk spids
Trin 1: Fjern opsamlings-, fremførings- og separationsvalserne i bakke 1
  1. Brug tænd-/sluk-knappen til at slukke for produktet.
    Figur : Sluk for strømmen
  2. Fjern konvolutføderen (billedforklaring 1), eller åbn bakke 1, og fjern derefter miljødækslet (billedforklaring 2), afhængigt af produktkonfigurationen.
    Figur : Fjern konvolutføderen eller miljødækslet
  3. Åbn dækslet til separationsvalserne.
    Figur : Åbn dækslet til separationsvalserne
  4. Frigør låsetappen på separationsvalsen, og skub derefter valsen ud af akslen at fjerne den.
    Figur : Fjern separationsvalsen
  5. Fjern en skrue.
    Figur : Fjern en skrue
  6. Skub bøsningen af akslen.
    Figur : Fjern bøsningen
  7. Fjern valsedækslet.
    Figur : Fjern valsedækslet
  8. Fjern opsamlings- og fremføringsvalserne.
    Figur : Fjern valserne
Trin 3: Pak de nye valser ud
Pak den nye enhed ud af emballagen.
  advarsel:
Undgå at røre de nye valsers overflade. Hvis der kommer fedt fra huden på valserne, kan der opstå problemer med udskriftskvaliteten. Vask hænderne grundigt med sæbe og vand for at fjerne fedt fra huden, og tør dem helt.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af defekte enheder.
Figur : Illustration af genanvendelse og udpakning
Trin 3: Installer opsamlings-, fremførings- og separationsvalserne i bakke 1
  1. Åbn dækslet til separationsvalserne.
    Figur : Åbn dækslet til separationsvalserne
  2. Skub valsen på akslen for at montere den, og luk derefter dækslet.
      bemærk:
    Når valsen er helt monteret, høres et hørbart klik.
    Figur : Monter separationsvalsen
  3. Monter opsamlings- og fremføringsvalserne.
      bemærk:
    Monter valsen med det hvide tandhjul på den nederste aksel.
    Figur : Monter valserne
  4. Monter valsedækslet.
    Figur : Monter valsedækslet
  5. Skub bøsningen på skaftet for at montere den.
    Figur : Monter bøsningen
  6. Monter en skrue.
    Figur : Monter en skrue
  7. Monter konvolutføderen (billedforklaring 1), eller åbn bakke 1, og monter derefter miljødækslet (billedforklaring 2) afhængigt af produktkonfigurationen.
    Figur : Monter konvolutføderen eller miljødækslet
  8. Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for produktet.
    Figur : Tænd for strømmen