• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP ENVY 7640 e-All-in-One-series - Udskrift på konvolutter (Windows)

HP ENVY 7640 e-All-in-One-series - Udskrift på konvolutter (Windows)
Sådan ilægges konvolutter
  1. Træk papirbakken ud, skub papirstyrene ud, og tag eventuelt tidligere ilagte medier ud.
    Figur : Billede – Skub papirbreddestyret til den yderste position
  2. Ilægning af konvolutter
    • Læg en eller flere konvolutter midt i papirbakken. Udskriftssiden skal vende nedad. Flappen skal vende mod venstre og opad.
    • Skub en stak konvolutter fremad, indtil den ikke kan komme længere.
      Figur : Billede - Juster papirstyrene
    • Skub papirbreddestyrene ind mod stakken med konvolutter, indtil de ikke kan komme længere.
  3. Skub papirbakken tilbage
  4. Skift eller behold papirindstillingerne på printerens display.
Undgå følgende former for konvolutter:
  • Meget glatte
  • Konvolutter med selvklæbende lukning, hægter eller vinduer
  • Konvolutter med tykke, ujævne eller krøllede kanter
  • Iturevne eller krøllede konvolutter, eller konvolutter der på anden måde er ødelagte
Ombukningen på konvolutter, der lægges i printeren, skal have en skarp kant.
  bemærk:
Der er flere oplysninger om udskrivning på konvolutter i dokumentationen til det program, du benytter.
Sådan udskrives på konvolutter
  1. Gå til menuen Filer i softwaren, og klik på Udskriv.
  2. Kontroller, at din printer er valgt.
  3. Klik på den knap, der åbner dialogboksen Egenskaber.
    Afhængigt af softwaren kan denne knap hedde Egenskaber, Funktioner, Printeropsætning, Printeregenskaber, Printer eller Præferencer.
  4. Vælg de relevante indstillinger.
    • Vælg Stående eller Liggende retning på fanen Layout.
    • Gå til fanen Papir/kvalitet, vælg en egnet papirtype på rullelisten Medier i området Bakkevalg, og vælg derefter en egnet udskriftskvalitet i området Indstilling af kvalitet.
    • Klik på knappen Avanceret i området Papir/output, og vælg den relevante papirstørrelse på rullelisten Papirstørrelse.
        bemærk:
      Hvis du skifter Papirstørrelsen, skal du sikre dig at lægge det rigtige papir i printeren og indstille papirstørrelsen på printerens kontrolpanel, så de stemmer overens.
  5. Klik på OK, og klik derefter på Udskriv eller OK i dialogboksen Udskriv.