• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP e-All-in-One ENVY 5640 series eller HP ENVY 5660 e-All-in-One series - Udskrive fotos gemt på en computer (Windows)

HP e-All-in-One ENVY 5640 series eller HP ENVY 5660 e-All-in-One series - Udskrive fotos gemt på en computer (Windows)
Sådan ilægges småt papir
  1. Træk først hovedbakken og så fotopapirbakken ud. Hvis du ikke kan se fotobakken, så fjern udbakken fra printeren.
    Fjern eventuelt papir.
    Figur : Grafik - Tag fotobakken ud
  2. Læg papir i printeren.
    • Læg stakken med fotopapir i fotobakken med udskriftssiden nedad.
      Figur : Billede – Læg fotopapir i papirbakken
    • Skub fotopapiret så langt frem som muligt.
    • Isæt udbakken, hvis du har fjernet det.
  3. Skub papirbakken på plads igen.
  4. Skift eller behold papirindstillingerne på printerens display.
  bemærk:
Ønsker du at printe på større fotopapir, skal du ilægge papir i hovedbakken.
Sådan ilægges større fotopapir
Ønsker du at printe på større fotopapir, skal du ilægge det pågældende papir i hovedbakken.
  1. Træk papirbakken ud, skub papirstyrene ud, og tag eventuelt tidligere ilagte medier ud.
    Figur : Billede – Skub papirbreddestyret til den yderste position
  2. Læg papir i printeren.
    • Læg en stak papir i papirbakken med den korte kant fremad og udskriftssiden nedad.
    • Skub papiret så langt frem som muligt.
    • Skub papirbreddestyrene ind, indtil de stopper langs papirets kant.
      Figur : Billede - Juster papirbreddestyret
  3. Skub papirbakken tilbage.
  4. Skift eller behold papirindstillingerne på printerens display.
Sådan udskrives et foto på fotopapir
  1. Vælg Udskriv i softwaren.
  2. Kontroller, at din printer er valgt.
  3. Klik på den knap, der åbner dialogboksen Egenskaber.
    Afhængigt af softwaren kan denne knap hedde Egenskaber, Funktioner, Printeropsætning, Printeregenskaber, Printer eller Præferencer.
  4. Vælg de relevante indstillinger.
    • Vælg Stående eller Liggende retning på fanen Layout.
    • Gå til fanen Papir/kvalitet, vælg en egnet papirtype på rullelisten Medier i området Bakkevalg, og vælg derefter en egnet udskriftskvalitet i området Indstilling af kvalitet.
    • Klik på Avanceret for at vælge den ønskede papirstørrelse på rullelisten Papirstørrelse.
  5. Klik på OK for at vende tilbage til dialogboksen Egenskaber.
  6. Klik på OK, og klik derefter på Udskriv eller OK i dialogboksen Udskriv.
  bemærk:
Når udskrivningen er afsluttet, skal du fjerne ubrugt fotopapir fra papirbakken. Opbevar fotopapiret, så det ikke krøller. Krøllet papir kan give en dårlig udskriftskvalitet.