HP LaserJet Pro - Der er registreret en gul patron, der ikke er fra HP

Der er installeret en tonerpatron, der ikke er fra HP. Hvis du mener, du har købt en original HP-patron, men har modtaget noget andet, henvises du til følgende link:
  bemærk:
Det kan forekomme, at produktets kontrolpanel angiver, at der er installeret en original HP-patron, men online verifikationsteknologien registrerede en patron, der ikke er fra HP. Online verifikationsteknologi er en mere præcis teknologi til registrering af uoriginale HP-patroner.
  bemærk:
Se Meddelelser om fejlfinding af 10.xx og forbrugsvarer (c04393828) for at få yderligere oplysninger om fejlfinding af problemer med patroner.
Ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål: Hvad er hensigten med meddelelsen om forbrugsvare, der ikke er fra HP?
Svar: Hensigten med meddelelsen er at informere kunderne om, at der er en patron i produktet, som ikke er fra HP.
Spørgsmål: Hvorfor er der en meddelelse om patron, der ikke er fra HP, fra online verifikationsværktøjet, når meddelelsen fra produktets kontrolpanel hævder, at der er installeret en original HP-patron?
Svar: Online verifikationsværktøjet er mere præcist, end den teknologi, der registrerer en uoriginal HP-patron.
Spørgsmål: Vil andre HP-produktmodeller opføre sig på samme måde?
Svar: Ja. Mange HP-produkter opfører sig på lignende måde.
Spørgsmål: Er der en teknisk løsning på dette problem?
Svar: Nej. Produktet og patronen fungerer efter hensigten.