• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise M750 - Sekundær overførselsvalse (T2)

Indledning
  bemærk:
Hvis du vil se en kort video, der viser fremgangsmåden, skal du klikke her.
Før du starter
  • Benyt nedenstående tabel til at identificere det korrekte reservedelsnummer på sættet til dit produkt, og gå derefter til www.hp.com/buy/parts for at bestille sættet.
    Reservedelsnummer
    Beskrivelse
    CC522-67912
    Sæt med sekundær overførselsvalse (T2) inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at installere dette sæt.
Trin 1 – Afmontering af den sekundære overførselsvalse
  bemærk:
Hvis den sekundære overførselsvalse udskiftes, anbefaler HP, at ITB også udskiftes. Hvis begge komponenter udskiftes samtidig, skal du bruge menuerne på kontrolpanelet til at nulstille menupunktet Overførselssæt.
  1. Du skal gøre følgende:
    1. Sluk for produktet.
    2. Frakobl netledningen.
        vigitig advarsel:
      Du kan forebygge skader på produktet ved at slukke det, vente fem sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på produktet.
  2. Åbn enheden i højre side.
  3. Tag fat i et af de blå runde håndtag (billedforklaring 1) i hver ende af overførselsvalsen, og løft derefter overførselsvalsen (billedforklaring 2) af produktet.
Trin 2 - Udpakning af den nye sekundære overførselsvalse
Pak den nye sekundære overførselsvalse ud af emballagen.
Hvis din udskiftede del skal returneres eller leveres til genbrug, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af dupleksstyret.
Trin 3 - Montering af den nye sekundære overførselsvalse.
  1. Sæt den nye valseenhed på plads med valsegearet (billedforklaring 1) i højre side, og tryk derefter ned for at sikre, at valseakslen klikker helt på plads i valsegrebene.
  2. Du skal gøre følgende:
    1. Tilslut strømkablet.
    2. Tænd for produktet.