HP LaserJet Enterprise M750 - Udskift fikseringsenheden

bemærk:
Hvis du vil se en kort video, der viser fremgangsmåden, skal du klikke her.
Før du går i gang
  • Benyt nedenstående tabel til at identificere det korrekte reservedelsnummer på produktet, og gå derefter til www.hp.com/buy/parts for at bestille sættet.
    Reservedelsnummer
    Beskrivelse
    CE707–67912
    110 volts fikseringsenhedssæt med installationsvejledning
    CE707–67913
    220 volts fikseringsenhedssæt med installationsvejledning
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at installere dette sæt.
Trin 1 - Afmontering af fikseringsenheden
  advarsel:
Fikseringsenheden kan være varm. Når du har slukket for produktet, skal du vente til fikseringsenheden er kølet ned.
  1. Du skal gøre følgende:
    1. Sluk for produktet.
    2. Træk netledningen ud.
      vigitig advarsel:
    Sluk produktet, vent fem sekunder, og træk først derefter netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på produktet.
  2. Åbn enheden i højre side.
  3. Tag fat i håndtagene, og klem om de blå frigørelsesgreb.
  4. Træk fikseringsenheden lige ud af produktet for at fjerne den.
  5. HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af den defekte fikseringsenhed.
Trin 2 - Udpakning af den nye fikseringsenhed
Tag den nye fikseringsenhed ud af emballagen, og fjern transportlåsene og tapen.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af den defekte fikseringsenhed.
Trin 3 - Montering af den nye fikseringsenhed
  1. Monter den nye fikseringsenhed ved at trykke den ned på produktet, til den klikker på plads.
  2. Luk dækslet, og tænd for strømmen til produktet igen.
  3. Du skal gøre følgende:
    1. Tilslut strømkablet.
    2. Tænd for produktet.
Fuldfør monteringen
  1. Åbn følgende menuer:
    • Administration
    • Administrer forbrugsvarer
    • Nulstil forbrugsvarer
    • Nyt fikseringssæt
  2. Tryk på knappen pil ned for at vælge JA, og tryk derefter på knappen OK.