HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Dupleksstyr

bemærk:
Hvis du vil se en kort video, der viser fremgangsmåden, skal du klikke her.
Før du starter
  • Benyt nedenstående tabel til at identificere det korrekte reservedelsnummer på sættet til dit produkt, og gå derefter til www.hp.com/buy/parts for at bestille sættet.
    Reservedelsnummer
    Beskrivelse
    CC468-67913
    Dupleksstyrsæt inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at installere dette sæt.

Trin 1 – Afmontering af dupleksstyret

1. Tag fat i dupleksstyret, og træk det væk fra produktet for at frigøre det.

Trin 2 – Udpakning af det nye dupleksstyr

Pak det nye dupleksstyr ud af emballagen.
Hvis din udskiftede del skal returneres eller leveres til genbrug, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter
bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af dupleksstyret.

Trin 3 – Montering af det nye dupleksstyr

Monter det nye dupleksstyr.
  • Hold styret sådan, at den forreste del af styret hælder opad, når det er monteret.
  • Juster det nye styr i forhold til slidserne i produktet, og skub derefter styret, så tapperne låses fast i slidserne.

Returnering af komponenter