• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro MFP M435nw - Udskiftning af valserne til bakke 3

Indledning
  bemærk:
Hvis du vil se en kort video, der viser fremgangsmåden, skal du klikke her.
Før du starter
  • Benyt nedenstående tabel til at identificere det korrekte reservedelsnummer på sættet til dit produkt, og gå derefter til www.hp.com/buy/parts for at bestille sættet.
    Reservedelsnummer
    Beskrivelse
    A3E42–65011
    Valsesæt til bakke 3 inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at installere dette sæt.
Trin 1 – Afmontering af valse 1 til bakke 3
  1. Du skal gøre følgende:
    1. Sluk for produktet.
    2. Træk netledningen ud.
      vigitig advarsel:
    Sluk produktet, vent fem sekunder, og træk først derefter netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på produktet.
  2. Fjern bakke 3.
  3. Find fremføringsvalse 1 til bakke 3 inde i ekstrabakken til bakke 3.
  4. Afmonter fremføringsvalse 1 til bakke 3, som er placeret inde i bakke 3.
Trin 2 – Udpakning af den nye valse 1 til bakke 3
Pak den nye valse af emballagematerialet.
Hvis din udskiftede del skal returneres eller leveres til genbrug, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af de defekte valser.
Trin 3 – Montering af den nye valse 1 til bakke 3
  1. Monter den nye fremføringsvalse 1 til bakke 3, som er placeret inde i bakke 3.
  2. Fortsæt til Trin 4 – Afmontering af valse 2 til bakke 3 og opsamlingsvalsen til bakke 3.
Trin 4 – Afmontering af valse 2 til bakke 3 og opsamlingsvalsen til bakke 3
  1. Se op inde i produktet for at finde fremføringsvalse 2 til bakke 3 og opsamlingsvalsen til bakke 3, som er placeret inde i bakke 3.
  2. Afmonter den blå fremføringsvalse ved at klemme sammen om venstre side af valsetappen og derefter skubbe den til venstre for at fjerne fremføringsvalsen. Opsamlingsvalsen afmonteres ved at klemme om den hvide tap og derefter skubbe opsamlingsvalsen til venstre for at fjerne den.
Trin 5 – Udpakning af den nye valse 2 til bakke 3 og opsamlingsvalsen til bakke 3
Pak de nye valser ud af emballagen.
Hvis din udskiftede del skal returneres eller leveres til genbrug, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af de defekte valser.
Trin 6 – Montering af den nye valse 2 til bakke 3 og opsamlingsvalsen til bakke 3
  1. Monter de nye valser.
  2. Sæt bakke 3 på plads igen.
  3. Du skal gøre følgende:
    1. Tilslut strømkablet.
    2. Tænd for produktet.