• Oplysning

• Feedback

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Udskiftning af udbakken

Udskiftning af udbakken

Dette dokument beskriver fremgangsmåden for udskiftning af udbakken på HP Officejet Enterprise Color X555 og HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Figur : Udbakke
  1. Sluk produktet, og fjern netledningen.
    Figur : Sluk produktet, og fjern netledningen
  2. Fjern udskriftsbakken ved at trække i kanten af bakken tættest på udbakken og vippe den væk fra produktet. Træk derefter bakken opad.
    Figur : Fjern udskriftsbakken
  3. Fjern udbakken ved at bøje den let på midten, frigøre den bageste stift og derefter skubbe bakken bagud for at frigøre den forreste stift.
    Figur : Fjern bakken
  4. Tag den nye udbakke ud af emballagen, og genbrug emballagen til forsendelse af den udtjente udbakke til genvinding.
    Figur : Pak den nye udbakke ud, og genvind den udtjente udbakke
  5. Installer den nye udbakke ved at indsætte den forreste stift i åbningen og derefter bøje udbakken let på midten for at indsætte den bageste stift i den tilhørende åbning.
    Figur : Installer bakken
  6. Installer udskriftsbakken igen.
    Figur : Installer udskriftsbakken
  7. Sæt netledningen i igen, og tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde produktet.
    Figur : Sæt netledningen i igen, og tænd produktet