• Oplysning

HP pc'er - Overførsel af dine filer i Windows XP, når du opgraderer til Windows 7 eller 8

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows XP.
Microsoft understøtter ikke længere operativsystemet Windows XP fra 8. april 2014. Computere, der stadig kører Windows XP, er mere sårbare over for vira og angreb, fordi Microsoft ikke tilbyder essentielle sikkerhedsopdateringer til operativsystemet. Med tiden vil et forøget antal apper og enheder blive ikke-kompatible med Windows XP. For yderligere information henvises der til Microsofts webside. Windows XP support er afsluttet (på engelsk).
Dette dokument indeholder oplysninger om software, du kan bruge til at overføre billeder, dokumenter og andre personlige filer fra din computer med Windows XP til en computer med Windows 7 eller Windows 8
Overførsel af filer
Brug PCMover til at overføre filerne fra en Windows XP-computer til en computer med Windows 7 eller Windows 8. Microsoft tilbyder et gratis download af PCmover - dataoverførselprogram fra Laplink.
Når du downloader og åbner PCmover på begge computere, flyttes personlige filer (f.eks. fotos og dokumenter) til din nye computer. Din nye computer opdateres med de filer, du ønsker at beholde.
For at downloade PCmover skal du besøge Microsofts webside Free data transfer (på engelsk).
  bemærk:
PCmover overfører filer kun, og overfører ikke softwareprogrammer eller Windows 8-apper. Da mange Windows XP-softwaretitler ikke er kompatible med Windows 7 eller Windows 8, kan du overveje at downloade eller købe nyere versioner af softwaren.
Yderligere oplysninger
For at få mere for at vide om Windows 7 skal du se HP-pc'er - oplysninger om Windows 7.
For oplysninger om brug af apper i Windows 8 henvises der til HP supportdokumentet Lær at bruge Windows 8-funktioner og apper.