HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow - Installation af printersoftwaren i Mac OS på et kabeltilsluttet netværk (Ethernet)

Installation og drivermuligheder
Gennemse følgende oplysninger for at bestemme, hvilken installationsmulighed der skal bruges.
Cd
Download
Til et nyt produkt
Installation via cd er også en hurtig og nem metode, men cd'en indeholder muligvis ikke den nyeste tilgængelige software - selv hvis det drejer sig om et nyere produkt.
Det er gratis at downloade softwaren fra HP's websted, og det omfatter de nyeste produktspecifikke drivere, installationssoftware og andre administrative værktøjer.
For et ældre produkt
Installation via cd fungerer måske ikke, hvis du installerer produktet på en computer, der kører med et nyere operativsystem, der blev udgivet efter HP-produktudgivelsen.
Download af softwaren giver gode resultater for ældre produkter og kan bidrage til undgå installationsproblemer.
Om softwaren
Softwaren på cd'en er kun aktuel for datoen for produktudgivelsen.
Den software, der er tilgængelig fra HP's websted, er den mest aktuelle software, der er tilgængelig for dit produkt. HP opdaterer ofte software og drivere efter produkt- og cd-udgivelsen på markedet.
Mac-installation for en kablet (Ethernet) netværksforbindelse ved hjælp af den medfølgende cd
  1. Tilslut netværkskablet til produktet og til netværket, hvis det ikke allerede er tilsluttet. Vent et par minutter for at lade produktet finde netværksadressen.
  2. Kontrollér, at netværksforbindelsen er blevet etableret. Tryk på knappen Netværk på produktets kontrolpanel. Hvis der er angivet en IP-adresse, er netværksforbindelsen blevet etableret.
      bemærk:
    En IP-adresse som f.eks. 192.168.0.1 er en numerisk kode, der entydigt identificerer en enhed som en computer eller printer på et netværk.
  3. Indsæt cd'en med software til udskrivningssystemet i cd-rom-drevet. Klik på produktikonet for at starte installationsprogrammet.
      bemærk:
    Hvis installationsprogrammets skærmbillede ikke åbnes automatisk, når cd'en sættes i cd-rom-drevet, skal du dobbeltklikke på produkt-cd-billedet på browser-skærmbilledet og derefter dobbeltklikke på ikonet for installationsprogrammet.
  4. Skærmbilledet Introduktion åbnes. Klik på knappen Fortsæt for at gå videre.
  5. I skærmbilledet Licens skal du vælge det korrekte sprog fra menuen, læse licensaftalen og derefter klikke på knappen Fortsæt.
  6. I det pop op-vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen Agree for at bekræfte, at du accepterer licensaftalen.
  7. Vælg destinationen for softwareinstallationen, og klik derefter på knappen Fortsæt.
  8. I skærmbilledet Indstillinger for installation skal du vælge, om du vil udføre en standardinstallation eller en tilpasset installation.
    • Klik nu på knappen Installer.
    • Klik på knappen Tilpas for en tilpasset installation. På den skærm, der åbnes, skal du vælge de komponenter, der skal installeres, og derefter klikke på knappen Installer.
  9. I det pop op-vindue til adgangskode, der åbnes, skal du indtaste brugernavn og adgangskode og derefter klikke på knappen OK.
  10. Installationsprogrammet viser en statuslinje, når installationsprocessen går i gang. Denne proces kan tage flere minutter.
  11. Læs tip om begrænsning af miljøbelastning, og klik derefter på Fortsæt, når du er færdig.
  12. Skærmbilledet Tilføj printer åbnes. Klik på knappen Tilføj printer for alle forbindelsestyper.
  13. For en netværksforbindelse skal produktet føjes til listen automatisk. Klik på knappen IP øverst på skærmen for at tilføje produktet ved at indtaste IP-adressen. Når produktnavnet er føjet til listen over printere, skal du vælge det fra listen, og derefter klikke på knappen Tilføj. Klik på knappen Fortsæt.
  14. Når installationen er færdig, vises skærmbilledet Oversigt. Klik på knappen Luk for at lukke installationsprogrammet.
Mac-installation for en kablet (Ethernet) netværksforbindelse ved hjælp af downloadet software
  1. Tilslut netværkskablet til produktet og til netværket, hvis det ikke allerede er tilsluttet. Vent et par minutter for at lade produktet finde netværksadressen.
  2. Kontrollér, at netværksforbindelsen er blevet etableret. Tryk på knappen Netværk på produktets kontrolpanel. Hvis der er angivet en IP-adresse, er netværksforbindelsen blevet etableret.
      bemærk:
    En IP-adresse som f.eks. 192.168.0.1 er en numerisk kode, der entydigt identificerer en enhed som en computer eller printer på et netværk.
  3. Gå til siden Drivere og downloads: Drivere og downloads.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge produktet fra en liste med lignende produkter på siden.
  5. Vælg det korrekte operativsystem, og klik derefter på Næste.
  6. Klik på Driver, og se derefter de tilgængelige drivermuligheder igennem. De tilgængelige muligheder kan variere afhængigt af produktet.
      bemærk:
    HP anbefaler indstillingen Fuld softwareløsning for at optimere produktets ydeevne og funktioner.
  7. Klik på et driveremne for at vælge det, gennemse driverdetaljerne, og klik derefter på Hent.
  8. Hvis vinduet Sikkerhedsadvarsel for download af fil vises, skal du klikke på Gem og derefter gå til en placering på computeren for at gemme filen.
  9. Klik på Gem. Softwaren downloades til computeren. Noter dig, hvor filen bliver gemt.
  10. Når filen er hentet, skal du klikke på Åbn mappe og derefter på den hentede fil. Filnavnet ender på .exe.
      bemærk:
    Hvis skærmbilledet Overførslen er fuldført blev lukket, skal du gå til den placering, hvor .exe-filen blev gemt, og klikke på den.
  11. Accepter standardplaceringen for at gemme filerne. Klik på Næste, og vent derefter, mens installationsprogrammet udpakker filerne som forberedelse til installation.
  12. Skærmbilledet Introduktion åbnes. Klik på knappen Fortsæt for at gå videre.
  13. I skærmbilledet Licens skal du vælge det korrekte sprog fra menuen, læse licensaftalen og derefter klikke på knappen Fortsæt.
  14. I det pop op-vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen Agree for at bekræfte, at du accepterer licensaftalen.
  15. Vælg destinationen for softwareinstallationen, og klik derefter på knappen Fortsæt.
  16. I skærmbilledet Indstillinger for installation skal du vælge, om du vil udføre en standardinstallation eller en tilpasset installation.
    • Klik nu på knappen Installer.
    • Klik på knappen Tilpas for en tilpasset installation. På den skærm, der åbnes, skal du vælge de komponenter, der skal installeres, og derefter klikke på knappen Installer.
  17. I det pop op-vindue til adgangskode, der åbnes, skal du indtaste brugernavn og adgangskode og derefter klikke på knappen OK.
  18. Installationsprogrammet viser en statuslinje, når installationsprocessen går i gang. Denne proces kan tage flere minutter.
  19. Læs tip om begrænsning af miljøbelastning, og klik derefter på Fortsæt, når du er færdig.
  20. Skærmbilledet Tilføj printer åbnes. Klik på knappen Tilføj printer for alle forbindelsestyper.
  21. For en netværksforbindelse skal produktet føjes til listen automatisk. Klik på knappen IP øverst på skærmen for at tilføje produktet ved at indtaste IP-adressen. Når produktnavnet er føjet til listen over printere, skal du vælge det fra listen, og derefter klikke på knappen Tilføj. Klik på knappen Fortsæt.
  22. Når installationen er færdig, vises skærmbilledet Oversigt. Klik på knappen Luk for at lukke installationsprogrammet.