HP LaserJet Pro M701/M706 - Installation af printersoftwaren i Windows på et kabeltilsluttet netværk (Ethernet)

bemærk:
HP-printeren skal konfigureres, inden du installerer printersoftwaren. Hvis du allerede har konfigureret printeren, skal du følge instruktionerne for opsætning af din produkthardware.
Installation og drivermuligheder
Gennemse følgende oplysninger for at bestemme, hvilken installationsmulighed der skal bruges.
Cd
Download
Til et nyt produkt
Installation via cd er også en hurtig og nem metode, men cd'en indeholder muligvis ikke den nyeste tilgængelige software - selv hvis det drejer sig om et nyere produkt.
Det er gratis at downloade softwaren fra HP's websted, og det omfatter de nyeste produktspecifikke drivere, installationssoftware og andre administrative værktøjer.
Den downloadede software er den foretrukne løsning, da den giver fuld produktsoftwarefunktionalitet eller de mest avancerede funktioner, der er tilgængelige for produktet. Denne driver er det bedste valg og anbefales til de fleste multifunktionsprodukter, når de er tilgængelige.
For et ældre produkt
Installation via cd fungerer måske ikke, hvis du installerer produktet på en computer, der kører med et nyere operativsystem, der blev udgivet efter HP-produktudgivelsen.
Download af softwaren giver gode resultater for ældre produkter og kan bidrage til undgå installationsproblemer.
Om softwaren
Softwaren på cd'en er kun aktuel for datoen for produktudgivelsen.
Den software, der er tilgængelig fra HP's websted, er den mest aktuelle software, der er tilgængelig for dit produkt. HP opdaterer ofte software og drivere efter produkt- og cd-udgivelsen på markedet.
Ud over softwareinstallationsmuligheder er der også flere typer printerdrivere tilgængelige for nogle produkter. For Windows er følgende muligheder muligvis tilgængelige:
HP PCL 6-printerdriver: HP PCL 6-printerdriveren er inkluderet på den medfølgende cd som standardprinterdriver. HP PCL 6-printerdriveren har følgende karakteristika:
  • Anbefales til alle Windows-miljøer og til de fleste udskriftsbehov inklusive generelle anvendelser på kontoret som f.eks. tekstbehandling og regneark
  • Giver generelt den bedste hastighed, udskriftskvalitet og understøttelse af funktioner for de fleste brugere
  • Udviklet til at fungere sammen med Windows Graphic Device Interface (GDI) for at få den bedste hastighed i Windows-miljøer
  • Er muligvis ikke fuldstændig kompatibel med tredjeparts- og brugerdefinerede softwareprogrammer, som er baserede på PCL 5.
HP Universal Print Driver (UPD): HP Universal Print Driver (UPD) til Windows er udviklet til nem håndtering af udskriftsmiljøer med flere printere på et netværk. HP UPD er et godt valg til et produkt, der kun er beregnet til udskrivning, da driveren KUN har udskriftsfunktion.
Du kan hente UPD'en fra HP's websted, når du skal bruge den. Yderligere oplysninger finder du på adressen www.hp.com/go/upd.
Windows®-installation for en kablet (Ethernet) netværksforbindelse ved hjælp af den medfølgende cd
  1. Tilslut netværkskablet til produktet og til netværket, hvis det ikke allerede er tilsluttet. Vent et par minutter for at lade produktet finde netværksadressen.
  2. Kontrollér, at netværksforbindelsen er blevet etableret. Tryk på knappen Netværk på produktets kontrolpanel. Hvis der er angivet en IP-adresse, er netværksforbindelsen blevet etableret.
      bemærk:
    En IP-adresse som f.eks. 192.168.0.1 er en numerisk kode, der entydigt identificerer en enhed som en computer eller printer på et netværk.
  3. Indsæt cd'en med software til udskrivningssystemet i cd-rom-drevet. Softwareinstallationsprogrammet registrerer sproget for operativsystemet og viser derefter hovedmenuen for installationsprogrammet på det samme sprog.
    Hvis installationsprogrammet ikke er startet efter 30 sekunder, skal du gøre følgende:
    1. I menuen Start skal du klikke på indstillingen Kør.
    2. Skriv følgende: X:\SETUP.EXE (hvor X angiver bogstavet for cd-rom-drevet).
    3. Klik på knappen OK. Installationsprogrammet startes.
        bemærk:
      Hvis dialogboksen Kontrol af brugerkonti åbnes, skal du klikke på Tillad eller Ja for at fortsætte.
  4. Skærmbilledet Valg af software angiver den software, der skal installeres.
    • Den anbefalede softwareinstallation omfatter PCL 6-printerdriveren og softwaren for alle tilgængelige produktfunktioner. Klik på knappen Næste for at gå videre med den anbefalede softwareinstallation.
    • Klik på linket Tilpas valg af software for at tilpasse den installerede software. Klik på knappen Næste, når du er færdig.
  5. Læs licensaftalen, klik på afkrydsningsfeltet Jeg har gennemset og accepteret installationsaftalerne, og klik derefter på knappen Næste for at fortsætte.
  6. Skærmbilledet Forbereder installation vises. Når installationsprogrammet er færdigt, vises knappen Næste. Klik på knappen Næste for at fortsætte
  7. Når du bliver bedt om at vælge en forbindelsestype, skal du vælge Tilslut ved hjælp af et kabelbaseret netværk.
  8. Klik på valgmuligheden Find produktet automatisk på netværket. Hvis installationsprogrammet ikke kan finde produktet, skal du indtaste produktets IP-adresse, værtsnavn eller hardwareadresse manuelt. Klik på knappen Næste.
  9. Der vises en liste over produkter på skærmbilledet Netværksprodukt(er) fundet. Vælg produktet på listen, og klik derefter på knappen Næste.
  10. Når installationen er færdig, vises skærmbilledet Produktkonfiguration. Vælg, om produktet skal være standardprinter, og om du vil udskrive en testside. Klik på knappen Næste.
  11. Skærmbilledet Aktiver HP Web Services vises. Klik på knappen Næste, hvis du vil aktivere webservices nu. Klik på knappen Annuller, hvis du vil aktivere webservices senere. HP webservices er ikke påkrævet for softwareinstallation.
    For yderligere oplysninger om aktivering af HP-webservices og HP ePrint - klik her for oplysninger om opsætning af HP ePrint.
  12. Skærmbilledet Afslut vises. Fra dette skærmbillede har du adgang til installationsguider til konfiguration af ekstra produktfunktioner. Konfigurer de ekstra produktfunktioner nu eller senere.
  13. Klik på knappen Afslut for at gennemføre produktinstallationen.
Windows®-installation for en kablet (Ethernet) netværksforbindelse ved hjælp af downloadet software
  1. Tilslut netværkskablet til produktet og til netværket, hvis det ikke allerede er tilsluttet. Vent et par minutter for at lade produktet finde netværksadressen.
  2. Kontrollér, at netværksforbindelsen er blevet etableret. Tryk på knappen Netværk på produktets kontrolpanel. Hvis der er angivet en IP-adresse, er netværksforbindelsen blevet etableret.
      bemærk:
    En IP-adresse som f.eks. 192.168.0.1 er en numerisk kode, der entydigt identificerer en enhed som en computer eller printer på et netværk.
  3. Gå til siden Drivere og downloads for dit produkt:
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge produktet fra en liste med lignende produkter på siden.
  5. Vælg det korrekte operativsystem, og klik derefter på Næste.
  6. Klik på Driver, og se derefter de tilgængelige drivermuligheder igennem. De tilgængelige muligheder kan variere afhængigt af produktet.
      bemærk:
    HP anbefaler indstillingen Fuld softwareløsning for at optimere produktets ydeevne og funktioner.
  7. Klik på et driveremne for at vælge det, gennemse driverdetaljerne, og klik derefter på Download.
  8. Hvis vinduet Sikkerhedsadvarsel for download af fil vises, skal du klikke på Gem og derefter gå til en placering på computeren for at gemme filen.
  9. Klik på Gem. Softwaren downloades på computeren. Noter dig, hvor filen bliver gemt.
  10. Når filen er hentet, skal du klikke på Åbn mappe og derefter på den hentede fil. Filnavnet ender på .exe.
      bemærk:
    Hvis skærmbilledet Overførslen er fuldført blev lukket, skal du gå til den placering, hvor .exe-filen blev gemt, og klikke på den.
      bemærk:
    Hvis dialogboksen Kontrol af brugerkonti åbnes, skal du klikke på Tillad eller Ja for at fortsætte.
  11. Accepter standardplaceringen for at gemme filerne. Klik på Næste, og vent derefter, mens installationsprogrammet udpakker filerne som forberedelse til installation.
  12. Skærmbilledet Valg af software angiver den software, der skal installeres.
    • Den anbefalede softwareinstallation omfatter PCL 6-printerdriveren og softwaren for alle tilgængelige produktfunktioner. Klik på knappen Næste for at gå videre med den anbefalede softwareinstallation.
    • Klik på linket Tilpas valg af software for at tilpasse den installerede software. Klik på knappen Næste, når du er færdig.
  13. Læs licensaftalen, klik på afkrydsningsfeltet Jeg har gennemset og accepteret installationsaftalerne, og klik derefter på knappen Næste for at fortsætte.
  14. Skærmbilledet Forbereder installation vises. Når installationsprogrammet er færdigt, skal du klikke på knappen Næste for at fortsætte.
  15. Når du bliver bedt om at vælge en forbindelsestype, skal du vælge Tilslut ved hjælp af et kabelbaseret netværk.
  16. Klik på valgmuligheden Find produktet automatisk på netværket. Hvis installationsprogrammet ikke kan finde produktet, skal du indtaste produktets IP-adresse, værtsnavn eller hardwareadresse manuelt. Klik på knappen Næste.
  17. Der vises en liste over produkter på skærmbilledet Netværksprodukt(er) fundet. Vælg produktet på listen, og klik derefter på knappen Næste.
  18. Når installationen er færdig, vises skærmbilledet Produktkonfiguration. Vælg, om produktet skal være standardprinter, og om du vil udskrive en testside. Klik på knappen Næste.
  19. Skærmbilledet Aktiver HP Web Services vises. Klik på knappen Næste, hvis du vil aktivere webservices nu. Klik på knappen Annuller, hvis du vil aktivere webservices senere. HP webservices er ikke påkrævet for softwareinstallation.
    For yderligere oplysninger om aktivering af HP-webservices og HP ePrint - klik her for oplysninger om opsætning af HP ePrint.
  20. Skærmbilledet Afslut vises. Fra dette skærmbillede har du adgang til installationsguider til konfiguration af ekstra produktfunktioner. Konfigurer de ekstra produktfunktioner nu eller senere.
  21. Klik på knappen Afslut for at gennemføre produktinstallationen.