HP Color LaserJet Enterprise M651, HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - Udskiftning af billedoverføringssættet

Udskiftning af billedoverføringssættet
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for udskiftning af billedoverføringssættet (HP-sæt CE249A). Sættet indeholder en ny overføringsenhed, overføringsvalse, opsamlingsvalse til bakke 1, otte indførings- og separationsvalser til bakke 2-5 og en trykt vejledning.
  bemærk:
Beskrivelsen i dette dokument gælder for flere produkter i HP LaserJet-serien. Nogle produkter ser muligvis anderledes ud end det produkt, der er vist på billederne, men fremgangsmåden er den samme.
Overføringsenhed
Overføringsvalse
Opsamlingsvalse til bakke 1
Indførings- og separationsvalser til bakke 2-5
  bemærk:
Flyt ikke overføringsenheden til et andet produkt, når den først er blevet installeret i dette produkt.
  1. Tryk på tænd-/sluk-knappen for at slukke produktet.
    Figur : Sluk produktet
  2. Åbn bakke 1.
    Figur : Åbne bakke 1
  3. Tryk på den øverste kant af valsedækslet med et fast tryk for at frigøre tapperne.
    Figur : Frigør valsedækslet
  4. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbn det højre dæksel
  5. Fjern valsedækslet.
    Figur : Fjerne valsedækslet
  6. Spred de blå tapper i hver side af valsen.
    Figur : Frigør valsen
  7. Drej valsen, og fjern den fra produktet.
    Figur : Fjern valsen
  8. Tag den nye valse ud af emballagen.
      advarsel:
    Rør ikke valsens overflade.
    Figur : Pak den nye valse ud
  9. Juster tapperne på valsen i forhold til åbningerne på produktet.
    Figur : Indsæt valsen
  10. Tryk ned på valsen, til den klikker på plads.
    Figur : Tryk ned på valsen
  11. Monter valsedækslet.
    Figur : Monter valsedækslet
  12. Tryk ned på valsedækslet, til det klikker på plads.
    Figur : Tryk ned på valsedækslet
  13. Tryk det blå håndtag i venstre side af den sekundære overføringsenhed ned for at frigøre den og få adgang til overføringsenheden.
    Figur : Sænk den sekundære overføringsenhed
  14. Tag fat i de blå håndtag i begge sider af overføringsenheden.
    Figur : Håndtag på overføringsenheden
  15. Træk forsigtigt overføringsenheden væk fra produktet.
    Figur : Træk overføringsenheden ud
  16. Når overføringsenheden er delvist ude, kommer et stort blåt håndtag til syne i hver side. Tag fat i håndtagene, og træk overføringsenheden ud af produktet.
    Figur : Tag fat i de store håndtag, og fjern overføringsenheden
  17. Genvind den udtjente overføringsenhed i overensstemmelse med gældende lokale bestemmelser.
    Figur : Genvind den udtjente overføringsenhed
  18. Tag den nye overføringsenhed ud af emballagen.
      advarsel:
    Undlad at røre ved den sorte blanke overflade på overføringsenheden. Fingeraftryk kan give problemer med udskriftskvaliteten.
    Figur : Pak den nye overføringsenhed ud
  19. Tag fat i de store blå håndtag på begge sider af overføringsenheden, og indsæt den i produktet.
    Figur : Indsæt den nye overføringsenhed
  20. Tag fat i de to små blå håndtag på forsiden af overføringsenheden, når enheden er delvist installeret, for at skubbe den på plads.
    Figur : Skub overføringsenheden på plads
  21. Find den sekundære overføringsvalse på forsiden af overføringsenheden.
    Figur : Sekundær overførselsrulle
  22. Løft op i begge ender af den sekundære overføringsenhed, og fjern den.
    Figur : Fjern den sekundære overførselsvalse
  23. Genvind den udtjente valse i overensstemmelse med gældende lokale bestemmelser.
    Figur : Genvind den udtjente valse
  24. Tag den nye sekundære overføringsvalse ud af emballagen.
      advarsel:
    Den nye valse er indpakket i papir. Bevar papiret på valsen under monteringen. Papiret beskytter valsens porøse overflade.
    Figur : Pak den nye valse ud
  25. Indsæt begge ender af den sekundære overføringsvalse i produktet.
    Figur : Indsæt den nye valse
  26. Træk i den orange tap, og fjern papiremballagen fra valsen.
      advarsel:
    Undgå at røre ved valsens sorte, porøse overflade. Fingeraftryk kan give problemer med udskriftskvaliteten.
    Figur : Fjern papiremballagen
  27. Luk det højre dæksel.
    Figur : Luk det højre dæksel.
  28. Luk bakke 1.
    Figur : Luk bakke 1
  29. Åbn ekstrabakkerne, og tag dem ud (bakke 2-5).
      bemærk:
    Nogle produkter har andre bakkekonfigurationer end dem, der er vist her.
    Figur : Fjern ekstrabakkerne.
  30. Find de tre valser i åbningen på hver af bakkerne. Udskift kun de valser, der har blåt plast i enderne.
    Figur : Find valserne
  31. Pres tapperne sammen på valserne med blåt plast i enderne, og træk dem lige ud. Genvind valserne i overensstemmelse med gældende lokale bestemmelser.
    Figur : Fjern valserne
  32. Tag de nye valser ud af emballagen.
      advarsel:
    Undlad at røre ved valsernes overflade. Tag fat i tapperne i enden af valserne.
    Figur : Pak de nye valser ud
  33. Indsæt de nye valser, og skub dem ind, indtil de klikker på plads.
    Figur : Indsæt de nye valser
  34. Indsæt ekstrabakkerne, og luk dem.
    Figur : Indsæt bakkerne
  35. Tryk på tænd-/sluk-knappen for at tænde produktet.
    Figur : Tænd for produktet