HP Color LaserJet Enterprise M651, HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - Installation af inputbakken med høj kapacitet til 2.500 ark

Installation af inputbakken med høj kapacitet til 2.500 ark
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for installation af inputbakken med høj kapacitet til 2.500 ark på HP Color LaserJet Enterprise M651 og MFP M680.
Figur : Inputbakke med høj kapacitet
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke produktet.
    Figur : Sluk produktet
  2. Frakobl netledningen.
    Figur : Frakobl netledningen.
  3. Fjern USB-kablet eller netværkskablet.
    Figur : Fjern USB-kablet eller netværkskablet
  4. Fjern den udvendige tape på papirfremføreren.
    Figur : Fjern tapen
  5. Åbn bakke 3 og bakke 4, og fjern emballagen fra begge bakker.
    Figur : Fjern den indvendige emballage fra bakkerne
  6. Åbn bakke 5, og fjern den indvendige emballage fra bakken.
    Figur : Fjern emballagen
  7. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  8. Anbring produktet på papirfremføreren. Brug justeringsstifterne øverst på papirfremføreren til at placere produktet korrekt.
      advarsel:
    HP anbefaler, at fire personer hjælpes ad med at løfte produktet.
    Figur : Anbring produktet på papirfremføreren
  9. Åbn det højre dæksel på papirfremføreren.
    Figur : Åbn det højre dæksel
  10. Drej låsehåndtaget opad til den låste position.
    Figur : Fastgør papirfremføreren til produktet med låsehåndtaget
  11. Luk det højre dæksel på papirfremføreren.
    Figur : Luk det højre dæksel
  12. Tilslut USB- eller netværkskablet.
    Figur : Tilslut USB- eller netværkskablet
  13. Tilslut strømkablet.
    Figur : Tilslut strømkablet
  14. Tryk på tænd-/slukknappen for at slukke produktet.
    Figur : Tænd for produktet
  15. Åbn bakke 3 og bakke 4.
    Figur : Åbne bakkerne
  16. Juster papirstyrene med de korrekte mærker for papirformatet.
    Figur : Juster styrene
  17. Læg papir i bakkerne. Kontroller, at papirstakken er under mærkerne for maksimal papirhøjde.
    Figur : Læg papir i bakkerne
  18. Luk bakkerne, og åbn bakke 5.
    Figur : Åbne bakke 5
  19. Indstil papirbreddehåndtaget på forsiden af bakken til det korrekte papirformat. Drej papirlængdehåndtaget i bageste venstre hjørne af bakken til det korrekte papirformat.
    Figur : Juster styrene
  20. Læg hele papirpakker i bakken.
    Figur : Læg papir i bakken
  21. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  22. Mac OS X: Listen over installeret ekstraudstyr opdateres automatisk under det første udskriftsjob, efter du har installeret ekstraudstyret. Installationen er fuldført.
    Windows: Hvis du monterer tilbehøret, før du har installeret produktsoftwaren, f.eks. i forbindelse med den første opstilling af produktet, er denne procedure ikke nødvendig. Hvis du monterer tilbehøret, efter du har installeret produktsoftwaren, skal du udføre følgende trin:
    1. Kontroller, at produktet er tændt og forbundet til computeren eller et netværk.
    2. Åbn mappen Printere på computeren.
    3. Højreklik på navnet på produktet, og vælg Printeregenskaber.
    4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
    5. Klik på afsnittet Installerbart ekstraudstyr.
    6. Vælg Opdater nu på rullelisten ud for Automatisk konfiguration.