• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro M701/M706 - Installer 500-arks papirfremføreren (ekstrabakke 3)

Installer 500-arks papirfremføreren (ekstrabakke 3)
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for installation af en ekstra 500-arks papirfremfører til HP LaserJet Pro M701/M706.
Figur : Bakke 3
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke produktet.
    Figur : Sluk produktet
  2. Fjern netledningen fra stikkontakten.
    Figur : Fjern netledningen
  3. Fjern netværkskablet eller USB-kablet fra produktet.
    Figur : Fjern kablerne
  4. Anbring 500-arks papirfremføreren på en jævn overflade, og fjern emballagen.
    Figur : Pak bakken ud
  5. Anbring produktet på papirfremføreren.
    Brug justeringsstifterne øverst på papirfremføreren til at placere produktet korrekt.
      advarsel:
    Det anbefales, at der bruges to personer og korrekte løfteteknikker til at løfte produktet.
    Figur : Anbring produktet på papirfremføreren
  6. Træk bakken ud af produktet.
    Figur : Åbn bakken
  7. Fjern de emballerede låse.
    Figur : Fjern låsene
  8. Åbn papirlængde- og papirbreddestyrene til de korrekte mærker for papirformatet.
    Figur : Juster styrene
  9. Ilæg en papirstak. Kontroller, at papirstakken er under mærkerne for maksimal papirhøjde.
    Figur : Fyld bakken
  10. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  11. Tilslut netværkskablet eller USB-kablet igen.
    Figur : Tilslut kablerne igen
  12. Tilslut strømkablet igen.
    Figur : Tilslut strømkablet
  13. Tænd for produktet.
    Figur : Tænd for produktet
  14. Kun Windows: Aktiver udskrivning fra bakken:
    1. Åbn Windows Kontrolpanel på computeren, og klik derefter på Printere eller Enheder og printere.
    2. Højreklik på ikonet for dette produkt, og vælg derefter Egenskaber eller Printeregenskaber.
    3. Klik på Enhedsindstillinger.
    4. Rul til Installerbare komponenter.
    5. Vælg Automatisk konfiguration.
    6. I rullemenuen skal du vælge Opdater nu og derefter klikke på OK.