• Oplysning

• Feedback

HP Latex 3000 Printer Series - Vedligeholdelse af printhovederne

Vedligeholdelse af printhovederne

Du skal udføre en automatisk printhovedkontrol og rengøre det hver morgen, før du begynder at udskrive. Når printeren er inaktiv, kan der komme bundfald i blækkomponenterne inden i printhovedet, hvilket kan blokere dyserne. Ved kontrol og rengøring bliver printhovederne renset, kontrolleret drypdetektorer og yderligere renset, hvis det er nødvendigt. Det tager mellem 10 og 30 minutter afhængigt af printhovedernes tilstand.
For at opretholde den bedst mulige udskriftskvalitet skal du udskifte et printhoved, når det har nået udløbsdatoen. Du får vist en besked, når et printhoved når sin udløbsdato.
Du kan også når som helst kontrollere et printhoveds udløbsdato: Se under Printerstatus og beskederPrinterstatus og beskeder.
Printhoveder skal justeres regelmæssigt: Se under Juster printhovederneJuster printhovederne.
bemærk:
Hvis du fjerner et ikke-udløbet printhoved fra printeren med henblik på at genbruge det senere, er den bedste måde at beskytte det på at sætte de beskyttelseshætter, som du fjernede, inden du isatte det i printeren, på plads igen.
  advarsel:
Det er vigtigt at bruge HP Latex Optimizer-forseglingshætten til HP Latex Optimizer-printhovedet.