HP Latex 3000 Printer Series - Vedligeholdelse af den interne printserver

Vedligeholdelse af den interne printserver
Den interne printserver kører under Microsoft Windows på den computer, der følger med printeren. I dette driftsmiljø er der forskellige ting, du kan kontrollere for at sikre optimal ydeevne. Du kan udføre disse kontroller, efter at du har genstartet computeren, og før du starter den interne printserver.
  • Brugerkontoen skal være en standardkonto og ikke en administratorkonto.
  • Der bør ikke installeres software på computeren med undtagelse af den software, der oprindeligt leveres af HP (som indeholder antivirussoftware).
  • Der skal være mindst 10 GB ledig plads på harddisken.
  • I Kontrolpanel under Hardware og lyd > Strømstyring skal du vælge strømstyringsplanen Høj ydeevne, og dvaletilstand skal deaktiveres.
  • Deaktiver Kontrol af brugerkonti via ikonet Brugerkonti i Kontrolpanel i Windows.
  • Anvender en tom pauseskærm.
  • Tryk på knappen Start, og højreklik på Computer. Vælg Administrer > Enhedshåndtering > Diskdrev. Højreklik på harddisken, og vælg Egenskaber > Politikker. Sørg for, at Bedre ydeevne, Aktiver cachelagring på disken og Aktiver avanceret ydeevne alle er aktiveret.
  • Sørg for, at planlagt defragmentering er aktiveret. Tryk på knappen Start, og højreklik på Computer. Vælg Administrer > Diskhåndtering. Højreklik på harddisken, og vælg Egenskaber > Funktioner > Defragmenter nu, og sørg for, at Kør efter tidsplan er aktiveret.
  • I Kontrolpanel skal du vælge System > Avancerede systemindstillinger > Avanceret > Ydeevne > Visuelle effekter > Brugerdefineret. Sørg for, at alle effekter er deaktiveret, undtagen Aktivér skrivebordsopbygning, Aktivér gennemsigtigt glas, Udjævn kanter på skærmskrifttyper og Brug visuelle typografier på vinduer og knapper.
  • Åbn Internet Explorer, og vælg Funktioner > Internetindstillinger > Forbindelser > LAN-indstillinger. Hvis der anvendes en proxyserver, skal du sørge for, at Brug ikke proxyserver til lokale adresser er aktiveret.
  • Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet, og brug Windows Update til at sikre, at alle tilgængelige opdateringer (herunder service packs til Windows) er blevet installeret.
  • Start den interne printserver, og brug File (Filer) > Delete job (Slet job) til at slette alle job, som der ikke længere er brug for.