• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Officejet Enterprise Color MFP X585 - Produktoversigter

Produktet set forfra
    Figur : Produktet set forfra
  1. Dokumentføder/-scannersamling
  2. Inputbakke til dokumentføder
  3. Udskriftsbakke til dokumentføder
  4. Forlænger til udskriftsbakke
  5. Udskriftsbakke
  6. Klap til udskriftskatapult
  7. Bakke 2
  8. Tænd-/sluk-knap
  9. Dæksel til blækpatroner
  10. Kun X585z-modeller: tastatur (træk tastaturet lige ud for at bruge det)
  11. Hardwareintegrationsstik (til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder)
  12. Kontrolpanel med berøringsfølsom skærm i farver (vipper op, så den er lettere at se)
Produktet set bagfra
    Figur : Produktet set bagfra
  1. Dokumentføderdæksel (adgang til afhjælpning af papirstop eller rengøring af ruller)
  2. Venstre dæksel (adgang til at afhjælpe papirstop og blækopsamlingsenhed)
  3. Bakke 1 (multifunktionsbakke)
  4. Faxport (kun faxmodeller)
  5. Stik til kabellås
  6. Model- og serienummeretiket
  7. Interfaceporte
  8. Processorkort (med interfaceporte)
  9. Strømforbindelse
Interfaceporte
    Figur : Interfaceporte
  1. USB-enhedsport, som understøtter et USB-kabel fra en pc (i stedet for netværks- og trådløse forbindelser).
  2. Ethernet-port
  3. FIH-port (foreign interface harness)
  4. USB-værtsporten understøtter USB-lagerenheder til tilslutning og udskrivning
  5. Faxport (kun faxmodeller)
Kontrolpanelvisning
Startskærmbilledet giver adgang til produktfunktionerne og angiver den aktuelle status for produktet.
Du kan når som helst vende tilbage til startskærmbilledet ved at bruge knappen Start i venstre side af produktets kontrolpanel. Du kan også trykke på knappen Start i øverste venstre hjørne af de fleste skærme.
  bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter produktkonfigurationen.
    Figur : Produktets kontrolpanel
  1. Hjem-knap
  2. Knappen Opdater
  3. Knappen Log på eller Log af
  4. HP-logoet eller knappen Start
  5. Knappen Stop
  6. Knappen Start
  7. Produktstatus
  8. Knap til sprogvalg
  9. Dvaleknap
  10. Netværksknap
  11. Knappen Hjælp
  12. Feltet Kopier
  13. Rullepanel
  14. Funktioner
  15. Tastatur (kun X585z-modeller)
  16. Lettilgængelig USB-port