• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise M806 and HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Udskiftning af dupleksenheden

Indledning
Dette dokument beskriver fremgangsmåden til afmontering og udskiftning af dupleksenheden i HP LaserJet Enterprise M806 og HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830.
  bemærk:
Hvis du vil have vist en kort video med en demonstration af fremgangsmåden, skal du klikke her.
Før du starter
  • Benyt nedenstående tabel til at identificere det korrekte reservedelsnummer på sættet til dit produkt, og gå derefter til www.hp.com/buy/parts for at bestille sættet.
    Reservedelsnumre på duplekssæt
    CZ244-00028
    Dupleksenhedssæt inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at installere dette sæt.
Trin 1 - Afmontering af dupleksenheden
  1. Du skal gøre følgende:
    1. Sluk for produktet.
    2. Træk netledningen ud.
        vigitig advarsel:
      Sluk produktet, vent fem sekunder, og træk først derefter netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på produktet.
    3. Frakobl alle kabler og alt tilbehør, som er forbundet til processorkortet.
  2. Afmonter efterbehandlingstilbehøret, hvis det er montere, ved at løfte den øverste udløserlås op og skubbe tilbehøret væk fra printmaskinen. Det er ikke nødvendigt at fjerne efterbehandlingstilbehøret.
    Figur : Frigør efterbehandlingstilbehøret
  3. Åbn det venstre dæksel.
    Figur : Åbne det venstre dæksel
  4. Tryk ned på det grønne håndtag for at frigøre dupleksenheden, og fjern den derefter.
    Figur : Fjerne dupleksenheden
Trin 2 - Udpakning af den nye dupleksenhed
Pak den nye dupleksenhed ud af emballagen.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af den defekte dupleksenhed.
Figur : Illustration af genanvendelse og udpakning
Trin 3 - Montering af den nye dupleksenhed
  1. Skub den nye dupleksenhed ind i produktet.
    Figur : Monter dupleksenheden
  2. Luk det venstre dæksel.
    Figur : Lukke det venstre dæksel
  3. Skub efterbehandlingstilbehøret, hvis det er installeret, tilbage i den lukkede position, og sørg for, at der ikke kommer kabler i klemme imellem efterbehandlingstilbehøret og printmaskinen.
    Figur : Tilslut efterbehandlingstilbehøret
  4. Du skal gøre følgende:
    1. Tilslut netledningen.
    2. Tænd for produktet.