• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Enterprise M651 - Produktoversigter

Produktet set forfra
    Figur : Produktet set forfra
  1. Udskriftsbakke
  2. Kontrolpanel med berøringsfølsom skærm i farver (vipper op, så den er lettere at se)
  3. Lettilgængelig USB-port (til udskrivning uden computer)En administrator skal aktivere denne port før brug.
  4. Hardwareintegrationsstik (til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder)
  5. Dæksel i højre side (adgang til udbedring af papirstop)
  6. Bakke 1
  7. Tænd-/sluk-knap
  8. Modelnavn
  9. Bakke 2
  10. Frontdæksel (adgang til tonerpatronerne)
  11. 2 bakker til 500 ark og højkapacitetspapirbakke til 1.500 ark
  12. Nederste højre dæksel (adgang til afhjælpning af papirstop)
Produktet set bagfra
    Figur : Produktet set bagfra
  1. Processorkort (med interfaceporte)
  2. Strømforbindelse
  3. Model- og serienummeretiket
Interfaceporte
    Figur : Interfaceporte
  1. USB 2.0-højhastighedsprinterportFor nem adgang til USB-udskrivning skal du bruge USB-porten i nærheden af kontrolpanelet.
  2. USB-port til eksterne USB-enheder (denne port kan være dækket til)
  3. LAN (Local Area Network) Ethernet-netværksport (RJ-45)
  4. Stik til sikkerhedslås af kabeltype
Kontrolpanelvisning
Startskærmbilledet giver adgang til produktfunktionerne og angiver den aktuelle status for produktet.
Vend tilbage til startskærmbilledet, når du vil, ved blot at trykke på knappen Hjem i venstre side af produktets kontrolpanel, eller tryk på knappen Hjem i øverste venstre hjørne på de fleste skærmbilleder.
  bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter produktkonfigurationen.
    Figur : Produktets kontrolpanel
  1. Knap og indikator for start
  2. Produktstatus
  3. HP-logoet eller knappen Start
  4. Knappen Stop
  5. Knappen Log på eller Log af
  6. Knap til sprogvalg
  7. Dvaleknap
  8. Netværksknap
  9. Knappen Hjælp
  10. Rullepanel
  11. Funktioner