HP Color LaserJet Enterprise M651, HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - Læg papir i inputbakken med høj kapacitet til 1.500 ark

Læg papir i inputbakken med høj kapacitet til 1.500 ark
  1. Åbn bakken.
      bemærk:
    Åbn ikke denne bakke, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirbreddestyrene til korrekte placering for det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  3. Drej papirstophåndtaget til den korrekte position for det papir, du bruger.
    Figur : Juster papirstophåndtaget
  4. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den.
      bemærk:
    Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
      bemærk:
    Hvis bakken ikke er justeret korrekt, vises der muligvis en fejlmeddelelse under udskrivning, eller der kan opstå papirstop.
    Figur : Ilæg papir
  5. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  6. Bakkens konfigurationsmeddelelse vises på produktets kontrolpanel.
  7. Tryk på knappen OK for at acceptere den valgte type og det valgte format, eller tryk på knappen Rediger for at vælge et andet papirformat eller en anden papirtype.
  8. Vælg den korrekte type og det korrekte format, og tryk herefter på knappen OK.