HP Color LaserJet Enterprise M651, HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - Udskift toneropsamlingsenheden

Udskift toneropsamlingsenheden
Udskift toneropsamlingsenheden, når du bliver bedt om at gøre det i kontrolpanelet.
  bemærk:
Toneropsamlingsenheden er designet til kun at blive brugt én gang. Du må ikke forsøge at tømme toneropsamlingsenheden og genbruge den. Hvis du gør det, kan toner spildes inde i produktet, hvilket kan give en nedsat udskriftskvalitet. Når du har brugt toneropsamlingsenheden, skal du returnere den til HP’s Planet Partners-program til genbrug.
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn dækslet
  2. Tag fat om toneropsamlingsenheden, og fjern den fra produktet.
    Figur : Fjern toneropsamlingsenheden
  3. Placer den tilhørende hætte over åbningen øverst på enheden.
    Figur : Placer hætten over åbningen
  4. Tag den nye toneropsamlingsenhed ud af emballagen.
    Figur : Ny toneropsamlingsenhed
  5. Isæt først bunden af den nye enhed i produktet, og tryk derefter øverst på enheden, indtil den klikker på plads.
    Figur : Monter toneropsamlingsenheden
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk dækslet
      bemærk:
    Hvis toneropsamlingsenheden ikke er isat korrekt, kan frontdækslet ikke lukkes helt.
    Hvis du vil sende den brugte toneropsamlingsenhed til genbrug, skal du følge de instruktioner, der følger med den nye toneropsamlingsenhed.