HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - Konfigurer hæftningspostkasse-tilbehøret

Hæftningspostkasse-tilbehøret kan hæfte dokumenter i de øverste venstre eller øverste højre hjørner, og det kan stable op til 900 ark papir i tre udskriftsbakker. Udskriftsbakkerne har tre konfigurationsmuligheder: stablertilstand, postkassetilstand eller funktionsseparatortilstand.
bemærk:
Nogle konfigurationstrin varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4

Ilægning af hæfteklammer

1. Løft det grå hængsel på forsiden af hæfteenheden, og åbn hæfteenhedens dæksel.
    Figur : Åbn hæfteenhedens dæksel
  2. Løft den grønne flig på hæftepatronen op, og træk hæftepatronen lige ud.
    Figur : Fjern hæftepatronen
  3. Isæt den nye hæftepatron i hæfteenheden, og tryk derefter ned på det grønne håndtag, indtil den går på plads.
    Figur : Isæt hæftepatronen
  4. Luk dækslet til hæfteenheden.
    Figur : Luk dækslet til hæfteenheden

Konfigurer standardplaceringen for hæfteklammer

Konfigurer standardplaceringen af hæfteklammer for dokumenter. Du kan bruge kontrolpanelet til at tilsidesætte standardindstillingen for et bestemt job. Følgende indstillinger er tilgængelige for standardplaceringen for hæfteklammer:
  • Ingen: Ingen hæftning
  • Øverst venstre eller højre: Hvis papirretningen for dokumentet er stående, placeres hæfteklammen i øverste venstre hjørne af papirets korte kant. Hvis papirretningen for dokumentet er liggende, placeres hæfteklammen i øverste højre hjørne af papirets lange kant.
  • Øverst venstre: Hæfteklammen placeres i øverste venstre hjørne af papirets korte kant.
  • Øverst højre: Hæfteklammen placeres i øverste højre hjørne af papirets lange kant.
    Figur : Placering af hæfteklammer
  1. Øverste venstre hjørne af papirets korte kant
  2. Øverste højre hjørne af papirets lange kant
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Indstillinger for hæfter/stabler
    • Hæftning
  3. Vælg en placering af hæfteklammer fra listen med indstillinger, og vælg derefter knappen Gem.
FutureSmart 4
Følg disse trin for at få printeren IP-adresse, og konfigurer derefter standardindstillingen for hæfteklammer i HP's integrerede webserver.
  1. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
    bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
  2. I HP's integrerede webserver skal du vælge fanen Kopier/udskriv og derefter vælge Administrer hæfter/stabler i menuen til venstre.
  3. Vælg placeringen af hæfteklammer fra rullemenuen Hæftning, og vælg derefter Anvend.

Konfigurer driftstilstanden

Brug denne fremgangsmåde til at konfigurere, hvordan printeren skal sortere job i udskriftsbakkerne. Du kan vælge mellem følgende indstillinger:
  • Stabler: Printeren stabler job i bakkerne fra bund til top.
  • Postkasse: Printeren placerer job i forskellige bakker alt efter, hvem der har sendt dem.
  • Funktionsseparator: Printeren placerer job i forskellige bakker alt efter printerfunktion, som f.eks. udskriftsjob, kopijob eller faxjob.
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Indstillinger for hæfter/stabler
    • Driftstilstand
  3. Vælg en tilstand fra listen med indstillinger, og vælg derefter knappen Gem. Du kan vælge mellem følgende indstillinger:
FutureSmart 4
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Administrer hæfter/stabler
    • Driftstilstand
  3. Vælg en tilstand fra listen.