• Oplysning

HP LaserJet Pro M701/M706 - Opfyldning af bakke 2

Bakke 2 kan rumme op til 250 ark 75 g/m2 papir. Hvis papiret er tungere, kan bakken ikke indeholde så mange ark. Undgå at overfylde bakken. Den understøtter enkeltark med en vægt på 60-120 g/m2.
Se Papirretning for bakke 2 for oplysninger om den korrekte papirretning ved ilægning af papir i denne bakke.
  advarsel:
Udskriv ikke konvolutter, etiketter eller ikke-understøttede papirformater fra bakke 2. Udskriv kun disse typer af papir fra bakke 1.
  1. Træk bakken ud, og løft den lidt op for at fjerne den helt fra produktet.
      bemærk:
    Åbn ikke bakken, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Klem sammen om den udløser, der sidder på det venstre papirstyr, og skub det til det korrekte papirformat.
    Figur : Juster papirstyret
  3. Hvis du ilægger papir i formaterne B4, A3, 11 x 17, Legal eller Oficio 8,5 x 13, skal du låse det bageste bakkestyr op ved hjælp af glidelåsen bagest i bakken.
    Figur : Lås det bageste styr op
  4. Juster bakkelængden til det korrekte papirformat.
    Figur : Juster papirstyret
  5. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre dig, at styrene rører stakken let uden at bøje papiret.
    Den måde, du skal vende papiret i bakken, afhænger af papirformatet. Yderligere oplysninger finder du i Papirretning for bakke 2.
      bemærk:
    Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Læg papir i bakken
      bemærk:
    Hvis bakken ikke er justeret korrekt, vises der muligvis en fejlmeddelelse under udskrivning, eller der kan opstå papirstop.
  6. Skub bakken helt ind i produktet.
    Figur : Luk bakken
  7. Følg meddelelsen på skærmen i produktets kontrolpanel for at konfigurere papirbakken. Hvis du ikke kan se meddelelsen fra kontrolpanelet, skal du, benytte følgende fremgangsmåde for at konfigurere bakken.
    1. Tryk på knappen OK på produktets kontrolpanel.
    2. Åbn følgende menuer:
      Systemopsætning
      Papiropsætning
      Bakke 2
    3. Åbn menuen Papirformat, vælg det korrekte format og tryk derefter på knappen OK.
    4. Åbn menuen Papirtype, vælg den korrekte type og tryk derefter på knappen OK.
Papirretning for bakke 2
Papirtype
Papirformat
Sådan ilægges papir
Enkeltark
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K og specialformater
Den lange kant langs bakkens forkant
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 og specialformater
Den lange kant langs bakkens side
Fortrykt, forhullet eller brevpapir
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K og specialformater
Forside nedad
Øverste kant i højre side af bakken
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 og specialformater
Forside nedad
Øverste kant imod bakkens forkant