• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Installation af HP 1200w NFC/tilbehør til tråløs, mobil udskrivning på HP Officejet 100 (L411a og L411b) og 150 (L511) mobile All-in-One-printere

Dette dokument er kun til HP Officejet 100 og HP Officejet 150 mobile All-in-One-printere, som bruger HP 1200w NFC/tilbehør til tråløs, mobil udskrivning.
Dette dokument beskriver, hvordan du installerer HP 1200w NFC/tilbehør til tråløs, mobil udskrivning til HP Officejet 100 Mobile All-in-One-printerserien og HP Officejet 150 Mobile All-in-One-printerserien. Dette tilbehør giver dig mulighed for nemt at aktivere muligheden for trådløs direkte udskrivning og touch-to-print på printeren. Med NFC-teknologi (Near Field Communication) kan du udskrive fra smartphones, tablets og bærbare computere via en sikker USB-forbindelse, der omgår dit netværk. Du kan finde flere oplysninger ved at gå til HP 1200w NFC Wireless Printing-tilbehør.
Installation af HP 1200w NFC/tilbehør til tråløs, mobil udskrivning
Følg disse trin for at installere tilbehøret.
Trin 1: Opdater printerens firmware
Nogle printere kræver en firmwareopdatering for at aktivere fuld kompatibilitet, afhængigt af model og købsdato. HP anbefaler altid at opdatere til den nyeste firmwareversion for at få den bedste ydeevne og funktionalitet.
  1. 1. Gå til på download-siden med din printerdriver:
  2. Vælg operativsystem for den computer, som har forbindelse til printeren, og klik derefter på næste.
  3. Rul ned ad siden, og klik derefter på Firmware.
  4. Klik på Download ved siden af den seneste version af HP OfficeJet mobil firmware.
  5. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere firmwaren.
Trin 2: Tilslut tilbehøret til printeren
Benyt en af følgende metoder til at oprette forbindelse mellem tilbehøret og printeren. Du kan drive tilbehøret via printeren eller direkte fra en stikkontakt. Der er også en mulighed for at anvende strømmen fra en stikkontakt, mens du bruger tilbehøret som forbindelse mellem printeren og computeren.