HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Stregerne er for tykke, for tynde eller mangler

Stregerne er for tykke, for tynde eller mangler
Figur : Tynde og manglende streger
  1. Kontroller, at den papirtype, du har lagt i, svarer til den papirtype, der er valgt i frontpanelet og i softwaren. Se under Vis oplysninger om papiretVis oplysninger om papiret.
  2. Kontroller, at du bruger passende indstillinger for udskriftskvalitet til dit formål (se UdskrivningUdskrivning). Hvis du udskriver på fotopapir, skal du vælge tilpassede indstillinger for udskriftskvalitet i driverdialogboksen, og forsøge at aktivere Maximum detail (Maksimum detaljer) (hvis den er tilgængelig). Du vil måske udskrive jobbet igen på dette tidspunkt, hvis problemet er løst.
  3. Hvis opløsningen på dit billede er større end udskrivningsopløsningen, bemærker du muligvis et tab af stregkvalitet. Hvis du bruger PCL3GUI- eller HP-GL/2-driveren til Windows, kan du finde indstillingen Max. Application Resolution (Maks. programopløsning) på fanen Advanced (Avanceret) i priverdialogboksen under Document Options (Dokumentindstillinger) > Printer Features (Printerfunktioner). Hvis du ændrer denne indstilling, vil du måske udskrive jobbet igen på dette tidspunkt i tilfælde af, at problemet er løst.
  4. Når du udskriver på ubestrøgne papir i hurtig tilstand, kan du prøve at ilægge papiret som klart Bankpost.
  5. Hvis problemet ikke bliver løst, skal du gå til frontpanelet og trykke på derefter på og derefter på Image quality maintenance (Vedligeholdelse af billedkvalitet) > Calibration status (Kalibreringsstatus) for at se printhovedets justeringsstatus. Hvis statussen er PENDING (Ventende), bør du justere printhovedet. Se under Juster printhovedetJuster printhovedet. Efter justering vil du måske udskrive jobbet igen, hvis problemet er løst.
  6. Gå til frontpanelet, og tryk på derefter på og derefter på Image quality maintenance (Vedligeholdelse af billedkvalitet) > Calibration status (Kalibreringsstatus) for at se statussen på kalibrering af papirfremføring. Hvis statussen er DEFAULT (Standard), skal du udføre kalibrering af papirfremføring: Se under Kalibrer papirfremføringen igenKalibrer papirfremføringen igen.
  7. Hvis stregerne er for tynde eller mangler, skal du udskrive en diagnostisk billedudskrift. Se under Diagnostisk billedudskriftDiagnostisk billedudskrift.
Hvis problemet fortsætter på trods af alle ovenstående handlinger, kan du kontakte din kundeservicerepræsentant for at få yderligere hjælp.