• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Designjet T2500 eMultifunctional Printer Series - Rengør scannerens glasplade

Rengør scannerens glasplade
Det anbefales, at du rengør scannerens glasplade med jævne mellemrum, alt afhængigt af hvor ofte du bruger scanneren.
  1. Sluk printeren ved hjælp af knappen Power (Tænd/sluk) på fronten, og sluk derefter også ved afbryderen på bagsiden, og træk netledningen ud.
  2. Der er et lille håndtag til venstre på bagsiden af scanneren. Skub håndtaget op og åbn scannerdækslet.
      vigitig advarsel:
    Løft ikke scanneren, når scannerdækslet er åbent. Fingrene eller hånden kan sidde fast eller knuses.
  3. Aftør forsigtigt glaspladen og omgivelserne med en fnugfri klud, som er blevet fugtet med vand og vredet tør. En passende klud leveres sammen med printeren.
      advarsel:
    Benyt ikke slibemidler, acetone, benzen eller væsker, der indeholder disse kemikalier. Sprøjt ikke væske direkte på scannerens glasplade eller andre steder i scanneren.
    Du behøver ikke bekymre dig om bittesmå dråber af vand, som efterlades på glaspladen: de fordamper.
  4. Eventuelt, for mere grundig rensning:
    • Fjern glaspladen og rengør den på begge sider. Se Udskift scannerens glaspladeUdskift scannerens glasplade.
    • Rengør tryk- og fremføringsvalser.
  5. Luk scannerdækslet og skub det forsigtigt at ned for at låse det på plads.
  6. Rengør området umiddelbart foran scanneren, hvor det scannede arks ligger før scanningen.
  7. Tilslut printerens strømkabel, tænd for strømmen bagpå og tænd printeren ved hjælp af knappen Power (Tænd/sluk).