• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-pc'er - ofte stillede spørgsmål om FreeDOS

Dette dokument omhandler HP-computere.
Læs listen med ofte stillede spørgsmål for at finde de mest almindelige svar.
Er Linux det samme som FreeDOS?
Nej. Det er to separate operativsystemer. Hvis du ønsker svar på Linux-relaterede spørgsmål, skal du se supportdokumentet HP-pc'er - ofte stillede spørgsmål om Linux.
Hvad er FreeDOS?
FreeDOS er en diskbaseret operativsystemsoftwarevariant (DOS), som distribueres under GNU General Public License. Det er et open source-operativsystem, der leverer de grundlæggende funktionaliteter for operativsystemet på computeren.
Hvordan åbner jeg Windows med FreeDOS?
Windows installeres ikke sammen med FreeDOS. Hvis du vil bruge Microsoft Windows, skal det installeres separat.
Kan jeg bruge software, der fungerer i Windows, med FreeDOS?
Nej, kun DOS-baserede programmer fungerer med FreeDOS.
Kan jeg opgradere mit operativsystem fra FreeDOS til Windows?
Besøg startsiden for Microsoft Windows (på engelsk) for at finde ud af, om din computerhardware er Windows-kompatibel og opfylder minimumskravene til installation af Windows.
Bærbare HP-pc'er, som sælges med FreeDOS, er beregnet til kunder, som har licens og kapacitet til at installere yderligere et operativsystem, hvis det ønskes. Du er selv ansvarlig for at anskaffe dig en licens til ekstra software, du installerer.
Hvor finder jeg drivere til FreeDOS/Windows?
  • FreeDOS: HP leverer muligvis ikke drivere, programrettelser eller opgraderinger til FreeDOS på bærbare computere af mærket HP Pavilion og Presario. FreeDOS er dog et gratis, open source-fællesskab. Besøg webstedet FreeDOS Support (på engelsk) for at få flere oplysninger.
  • Windows: Hvis du installerer Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, er mange af driverne allerede en del af Windows. HP leverer også drivere og software til kvalificerede systemer på websiden HP Consumer Support
    1. Indtast computerens modelnummer.
    2. Vælg sprog for software/driver (hvis du bliver bedt om det).
    3. Vælg et operativsystem.
    4. Søg efter opdaterede drivere og software.
      bemærk:
    Drivere fra HP leveres "som de er" uden nogen form for garanti.
    Siden med download af software og drivere til din pc-model vil have software og drivere, som svarer til Windows-indlæste modeller. Hvis en lignende model f.eks. understøtter 32-bit- eller 64-bit-versioner af Windows 7, så vil disse drivere også være tilgængelige for kunder med lignende FreeDOS-modeller.
    HP understøtter ingen Windows-operativsystemer på bærbare computere, som er prækonfigureret med FreeDOS. Der henvises til Microsoft for yderligere support.
Hvor kan jeg finde teknisk support til computerhardware?
HP yder hardwaresupport. Se i dokumentationen, der fulgte med computeren, for at få yderligere oplysninger.